Jak vybrat střešní krytinu

Výběr střechy je zdlouhavý a složitý. My máme pár tipů, které vám pomohou při rozhodování.

Pokud zrovna vybíráte střechu pro váš dům, okolí vám určitě radí, ať si pořádně promyslíte, z jakého bude materiálu a kolik do ní chcete investovat. Jedná se totiž o investici na dlouhá léta dopředu, a proto se nevyplatí na ni šetřit. My ale víme, že si můžete koupit střechu, která vás finančně nezruinuje a přitom bude kvalitnější, než její běžně dostupné varianty.

Máme na mysli plastovou krytinu Capacco od stejnojmenného výrobce. Ta nemá díky svým vlastnostem a ceně na trhu plnohodnotnou konkurenci. Je totiž nerozbitná, tvárná a přizpůsobivá, lehká, bezúdržbová, stálobarevná, odolná proti mechanickému poškození a co se týká designu tak je velmi zajímavá. Kromě toho je samozhašivá a odolná proti hořlavosti. Krytina je vyráběná z recyklovaného plastu kabelového izolantu a je také šetrná k životnímu prostředí. Kromě kvality se vyznačuje nízkou cenou, kdy jeden metr čtvereční pořídíte již za cenu od 200 Kč.

Plastová střešní krytina Capacco je vhodná jak pro novostavby, tak rekonstrukce. Při její montáži není potřeba zesilovat krov, protože je velmi lehká. Složení krytiny zaručuje její mrazuvzdornost, odolnost vůči biologické degradaci i větru. Přestože se jedná o úplně jiný než běžně dostupný materiál, zpracovává se pomocí klasického pokrývačského nářadí.

Momentálně můžete vybírat z několika různých typů této krytiny, které svou černošedou barvou nápadně připomínají břidlici. Od března 2013 společnost Capacco vyrábí novou verzi, která imituje přírodní břidlici ještě přesvědčivěji, než verze předchozí. Tento druh je navíc opatřen pěti montážními otvory pro snazší pokládku a identifikačním logem na spodní straně.

Pokud stálé váháte, zda si pořídit plastovou krytinu společnosti Capacco spol. s r.o., nahlédněte na webové stránky www.capacco.cz. Zde se o jejích vlastnostech dozvíte daleko více. K dispozici jsou také fotografie domů a budov, které zdobí. Rozhodnete-li se pro koupi této střešní krytiny, nebudete litovat. Opravdu se jedná o dlouhodobou investici, která vás bude těšit, kdykoli se na ni podíváte.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: