Kuchyně Brno

Naše kuchyňské studio navrhuje a realizuje kvalitní a cenově dostupné kuchyně dle Vašich představ. Kuchyně od nás jsou moderní i klasické, záleží na Vašem přání. Jelikož kuchyně navrhujeme na míru, tak není problém ani členitý prostor kuchyně.

Samozřejmostí je bezplatná konzultace a také vytvoření návrhu kuchyně zdarma. Po konzultaci a návrhu Vám také předložíme cenovou kalkulaci. Tím budete mít kompletní informace o realizaci Vaší kuchyně. Vaše podklady můžete doručit elektronickou poštou, nebo nás navštivte v Brně na ulici Kotlářská 27. Rádi s Vámi návrh nové kuchyni probereme osobně.

Mezi naše další činnosti patří montáž nábytku a to zakoupeného i u jiných dodavatelů. Provádíme montáže kuchyňských linek, skříní, kancelářského, bytového i koupelnového nábytku atd. Dále vyrábíme vestavné skříně na míru. Skříně, jako základní úložný prvek bytu, nemusí zabírat nezbytně nutný obytný prostor. Vestavné skříně maximalizují úložný prostor a minimalizují zastavěnou plochu bytu.

Na našich webových stránkách www.kuchyneprovsechny.cz najdete mimo jiné i katalog kuchyňských dvířek, informace o dřezech, ale i např. rady a tipy pro rekonstrukci bydlení.

Realizovali jsme již řadu kuchyní a to zejména v Brně a okolí. Zakládáme si na budování dlouhodobých vztahů s našimi zákazníky.

Kuchyně pro všechny

Kotlářská 815/27
602 00 Brno

+420 724 981 412
info@kuchyneprovsechny.cz
www.kuchyneprovsechny.cz

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: