Bhakti.cz: Jak mít rád sám sebe

Zdá se Vám, že nejste spokojeni se sebou spokojeni? Rádi byste na sobě změnili tisíce věcí, ovšem netušíte, kde byste měli začít? Nevyhovuje Vám nejenom Váš vzhled, ale i Vaše povaha, chování v určitých situacích a mnohé další věci, kvůli kterým se sebou nejste spokojeni a nemáte se zároveň ani trošku rádi? Potom byste měli vědět, že existuje snadný způsob, jak se naučit mít rád sám sebe.

Stačí, když si zakoupíte v internetovém knihkupectví Bhakti.cz knihu Jak mít rád sám sebe a rázem se naučíte, jak mít sebevědomí, sebeúctu a nalézt lásku a to nejenom k sobě, ale i ke druhým. Autorka knihy Daphne Kingma, která je zároveň i takzvanou doktorkou lásky podotýká, že láska není ani egoismus, chamtivost či snaha mít vždy pravdu, není ani protěžování sebe sama či dokonce domýšlivost. Skutečnou láskou je to, když se dokážeme pro druhého obětovat, když mu sneseme modré z nebe a když jeho štěstí pro nás znamená víc, jak to naše. Součástí knihy Jak mít rád sám sebe je i jak zacházet a vycházet s ostatními, jak vymezit své hranice, jak si dodat chybějící sebeúctu, jak se zbavit sebeobviňování a ošklivení si sebe sama. Pokud i Vás zajímají tyto témata, tak Jak mít rád sám sebe je tou správnou volbou, co byste si měli pořídit.

Internetový obchod Bhakti.cz Vám přináší i další zajímavé knižní tituly, jako jsou například Mandaly lásky. Mandaly lásky 1 a Mandaly lásky 2 Vám pomohou s odhalením Vaší budoucnosti v oblasti vztahů, lásky a sexu. Pokud nechcete na svého vyvoleného jenom nečinně čekat, tak Mandaly lásky by neměly chybět ve Vaší knihovničce!

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: