Dopravně psychologické testy pro každého

Někteří z nás potřebují čas od času dopravně psychologické testy. Mezi ty, kteří, by tyto testy měli absolvovat, patří vybodovaní řidiči, řidiči z povolání a řidiči nad 65 let.

Pokud Vám byl odebrán řidičský průkaz za ztrátu všech dvanácti bodů, nebo z nějakého jiného důvodu, a rádi byste měli svůj řidičský průkaz zpět, musíte podstoupit dopravně psychologické testy.

Psychotestů pro řidiče se nemusíte obávat, nejsou těžké a navíc právě u nás máte možnost vyzkoušet si je nanečisto. Garantujeme vám rychlé a profesionální dopravně-psychologické vyšetření pro řidiče v Praze.

Každý profesionální řidič by měl také absolvovat dopravně psychologické testy. Pokud chcete levné a kvalitní testy, které nejsou časově náročné, podívejte se na stránky psychotesty-praha.cz a prozkoumejte naší nabídku.

Provádíme psychotesty řidičů z povolání v Praze pro všechny kategorie řidičského oprávnění. Vyšetření trvá do 1,5 hodiny a výsledky znáte ihned.

Jste řidičem seniorem? Patříte do skupiny osob starších 65 let? Pokud řídíte, musíte po dosažení 65. roku pravidelně navštěvovat lékaře, Ten Vás může požádat, abyste absolvovali dopravně-psychologické testy. Psychotesty musejí procházet pravidelně i profesionální řidiči nebo ti, kterým byl sebrán řidičský průkaz.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: