Extra panenský olivový olej do vaší kuchyně a na váš stůl

Extra panenský olivový olej do vaší kuchyně a na váš stůl

Pokud vám záleží na vašem zdraví, a zdraví vašich blízkých, jistě v kuchyni používáte co nejvíce kvalitní suroviny. Olej je surovinou, kterou potřebujeme pro přípravu mnoha pokrmů. Existuje mnoho druhů olejů. U nás se často používá olej řepkový či slunečnicový. Ovšem mnohem prospěšnější zdraví, a chutnější, je olivový olej. I ten je k dostání v různé kvalitě. Extra panenský olivový olej by ve vaší kuchyni určitě neměl chybět. Vyznačuje se tou nejvyšší možnou kvalitou. Proces zpracování probíhá šetrně. Plody nejsou drceny, není zde použita chemie, ani vysoké teploty, jako u olivového oleje rafinovaného. Plody jsou lisovány vcelku, po odstranění pecek, při nízké teplotě.

Směsi olejů

Olivové oleje se vyskytují také ve směsích. Například směsí rafinovaného a panenského oleje vzniká základní a levnější produkt, se kterým se setkáme běžně v supermarketech, a jeho cena je pak velmi přijatelná. Obsahuje sice méně zdravých mastných kyselin a také vitamínů, ale jsou naprosto dokonalé na vaření a u nás si získaly veliko oblibu mezi lidmi. Levný extra panenský olivový olej pak také není ničím nedosažitelným, pokud víte kam zajít, nebo se rozhodnete nakupovat přímo u výrobce.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: