HD satelitní přijímače

Výhodou HD satelitních kompletů je především ostrost a kvalita obrazu, která je jednoznačně bezkonkurenční. Klasické formáty TV signálů, jako jsou například SECAN, PALI, NTSC neumožnují tak vysoké rozlišení, jako digitální vysílání HDTV (High-definition television).

U HDTV vysílání nehrozí žadné obrazové chyby jako šumění a další. Obraz může být maximálně kostičkovaný, nebo žádný, což může být zapříčiněno špatným signálem. Další výhodou je širokoúhlý formát obrazu 16:9.

Vzhledem k opravdu vysokému rozlišení lze programy sledovat i na televizorech s větší úhlopříčkou, takřka bez ztráty kvality.

S rozvojem Blue-ray medií je navíc nyní sledování filmů a jiných programů pohodlnější než kdy dřív. Ovšem jednou z největších výhod je kompletní dostupnost signálu po celé České republice.

Satelitní komplety se skládají z paraboly, což je anténá, která zajišťuje příjem signálu z vesmírné družice. Další podstatnou součástí HD satelitních kompletů je konvertor LNB, který přenáší signál do satelitního přijímače, kde je dále dekódován. Jednou z vlastností LNB je šumové číslo. To musí být co nejnižší, aby přenášený signál byl co nejčistší.

V kompletu nesmí chybět ani F-konektory, které propojují konvertor s koaxiálem, což je kabel který propojuje již zmíněný konvertor se satelitním přijímačem, čímž přenáší signál z paraboly do přijímače. Samozřejmostí je HD satelitní přijímač, který přijímá a dekóduje satelitní signál a posílá do vaší TV.

Pro příjem vysokého rozlišení je nutné mít nejen HD satelitní přijímač, ale i televizor s označením HD ready, nebo Full HD. Pro opravdový požitek z filmů, seriálů a dalších pořadů doporučujeme propojit přijímač s televizorem pomocí kvalitního HDMI kabelu, který je v našem sortimentu samozřejmě také.

Dávno již neplatí že jeden satelitní komplet je pro jednu televizi. Naše nabídka nabízí ke koupi i HDTV satelitní komplety pro 4 televizory. Komplet obsahuje čtyři satelitní přijímače, čtyři přístupové karty a samozřejmě i parabolu.

Proč se tedy ještě hádat o program, na který se chcete dívat?

Fonetip s.r.o.

www.satelitni-komplety-cesky.cz

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: