Stavebnice

Jednou ze základních a zároveň téměř nejstarších hraček pro děti jsou bezesporu stavebnice. Ty rozvíjí dětskou představivost, motoriku, tvořivost a mnoho dalšího.

S výběrem stavebnice se musí ovšem přihlížet i na věk dítěte a podle toho vybírat jakou stavebnici pořídit. Pořiďte vaší malé ratolesti stavebnici MEGABLOKS s tématikou Mašiky Tomáše, nebo mini kuchyňku ve které si vyhraje nejedna malá kuchařka.

Dalším typem stavebnic převážně pro menší děti je Abrick stavebnice. Jedná se o plastové kostky o 100 a více kusech, ze kterých si děti mohou vyrobit cokoliv budou chtít. Stačí když nechají působit svoji představivost. Tento typ stavebnice může být s hasičskou, či záchranářskou tématikou.

Jedničkou mezi stavebnicemi je bezesporu stavebnice Merkur. O této proslulé stavebnici slyšel snad každý. Jedná se o stavebnici pro starší děti, kteří mají bohatou představivost. Jedná se o jednu z mála stavebnic, se kterou se zabaví nejen dítě, ale i rodiče na dlouhé hodiny. Nemusíte akutně stavět to co je na obrázku krabice. Buďte tvořiví a postavte něco originálního. Aby toho nebylo málo, tak ke stavebnici merkur se dá zakoupit i elektoromotorek, díky kterému bude stavění ještě zábavnější než kdy dřív.

Mezi starší stavebnice patří určitě Cheva. Ta i přes svůj věk s drží stále přední příčku v oblíbenosti u dětí. Stavebnice se skládá z kompatibilních dílků, ze kterých jde stavět všeco vás, nebo vaše dítě napadne. Nechte působit svojj fantazii a postavte si vlastní autodráhu, letadlo, nebo vlastní auto snů. Fantazii se meze nekladou!

Pokud se sháníte po hračce která zabaví jak dítě, tak i jeho tatínka tak mu jednoznačně pořiďte stavebnici značky Walachia. Jedná se o netradiční dřevěnou stavebnici, která se skládá z malých dřevěných trámků. Postavte si pomocí návodu krásný kostel, mlýn, nebo dokonce i železniční stanici. Pokud se sestaveni stavebnice vydaří, tak výsledek stojí za to!

Fonetip s.r.o.

www.mrakyhracek.cz

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: