Kupte si vlastní kanceláře

Platíte peníze za pronájem kancelářských prostor a máte obavy ze zvyšování nájmu nebo ukončení smlouvy? Proč byste měli vyhazovat peníze oknem, investujte raději do vlastního. U svých prostorů si můžete být jisti, že vám již nikdy nikdo nezvýší nájemné, nevykáže vás z daných prostor a i v případě ukončení své vlastní činnosti můžete prostory dále pronajímat a nechat je vydělávat.

Společnost Amigal Group [VH1] přichází s revolučním konceptem, který doposud fungoval jen v zahraničí. Díky legislativní změně můžete nakupovat administrativní budovy po částech – třeba po podlažích. Navíc díky současné ekonomické situaci se tato možnost jeví jako ideální příležitost. Měsíční splátky hypoték se totiž mnohdy pohybují pod úrovní průměrného tržního nájmu.

Příkladem může být pilotní projekt společnosti Amigal Group kancelářské prostory v Praze – Holešovicích[VH2] . Pokud se například výše nájemného pohybuje na úrovni 80 500 Kč, je výhodnější vzít si úvěr na 12 let s 5% úrokem a měsíčně splácet jen zhruba 69 700 Kč. Navíc návratnost takovéto investice se pohybuje už někde mezi 10-12 lety (u bytů je to zhruba 25 let). Vzhledem k situaci na realitním trhu, která se jeví jako ideální pro pořízení nemovitosti, lze navíc do budoucna očekávat výrazný nárůst hodnoty této investice. Stále si myslíte, že je pronájem ta nejlepší možnost?

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: