Hliníkové materiály vysoké kvality

Pokud potřebujete kvalitní hliníkové materiály různých profilů, podívejte se na stránky hliník.cz, kde naleznete firmu Alcom Alval s.r.o., která nabízí hliníkové materiály v té nejvyšší kvalitě.

Alcom Alval s.r.o. je dlouholetým dodavatelem hliníkových polotovarů, tradice firmy sahá až do roku 1996. Původně byla společnost zaměřena na dodávky materiálů do stavebnictví. V současné době jsou našimi hlavními zákazníky firmy z oblasti strojírenství.

Pokud potřebujete kvalitní hliníkové desky, nebo plechy, vše naleznete na hliník.cz. Hliníkové plechy a desky naleznete ve skladovém sortimentu v mnoha různých jakostech a tloušťkách od 0,2 do 400 mm. Plechy mohou být přírodní, lakované, kartáčované nebo embosované. Samostatný sortiment tvoří protiskluzové plechy a přesné frézované hliníkové desky ALQAL.

U nás na skladě naleznete hliníkové plechy, hliníkové profily, hliníkové tyče, hliníkové desky, hliníkové folie, hliníkové pásy, nebo hliníkové slitiny.

Pokud potřebujete kvalitní hliníkové materiály různých profilů, podívejte se na stránky hliník.cz, kde naleznete firmu Alcom Alval s.r.o. Náš proškolený tým Vám pomůže s výběrem materiálu a zodpoví Vám veškeré dotazy.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: