Hotovedomy.cz – mobilní domy

I Vás štve cena, za kterou Vám nabízejí různé stavební společnosti postavení nového domu? Rádi byste si nechali postavit domov, ovšem kvůli vysoké ceně si můžete o vlastním bydlení nechat pouze zdát? Chtěli byste si rozšířit stávající bydlení, ovšem kvůli vysoké ceně za jakoukoliv přístavbu můžete jenom tajně snít o novém prostoru pro Vaše bydlení? Potom pro Vás máme dobrou zprávu!

Mobilní domy jsou způsobem, jak mít bydlení dle vlastních představ, které bude cenově dostupné a především které se bude dát kdykoliv bez jakýchkoliv problémů rozšířit na Vámi požadovanou velikost. Mobilní domy se skládající z jedné a více k sobě napojených betonových buněk, díky čemuž počet pokojů není nijak omezen, a lze jej upravit podle aktuálních potřeb. Pokud tedy plánujete narození ratolesti do Vaší domácnosti, tak není nic jednoduššího jak objednat si další betonovou buňku a nechat si ji napojit k předchozím částem. Mobilheimy, tedy mobilní domy, jsou ve většině případů o třetinu levnější jak klasické domy a navíc bývají nízkoenergetické, takže ušetříte za tepelné energie. Pokud se rozhodnete pro mobilní dům, tak byste měli vědět, že úroveň bydlení bude srovnatelná s klasickým domem, panelákem, ale i luxusní vilou.

Za zmínku stojí i samotná cena, kterou zaplatíte za mobilní dům. Protože klasický betonový modul o rozměrech 6×3 m, můžete pořídit již za cenu 98 000 Kč. Pokud budete stavět mobilní dům, tak nepotřebujete roky, dokonce ani měsíce, či týdny na stavbu, protože již během několika hodin, či dnů může stát na Vašem pozemku mobilní dům. Stejně rychlá jako montáž mobilního domu od společnosti Hotovedomy.cz je i demontáž domu, takže pokud se budete potřebovat přestěhovat, tak není nic snazšího jako vzít si mobilní dům s sebou!

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: