Technologie Shark Lock

Technologie Shark Lock přináší revoluci do propojovací technologie pro fotovoltaické elektrárny. Odizolování, krimpování, šroubování, zapojování a letování je díky nové technologii Shark Lock již minulostí. Využívejte efektivněji energii ze slunečního záření, aplikujte technologii Shark Lock.

Globální snaha o přechod na obnovitelné zdroje energie neminula ano využití energie ze slunečního záření. Fotovoltaika je způsob využití (přeměny) slunečního záření na stejnosměrný elektrický proud. Princip je takový, že sluneční záření dopadá na polovodičové fotodiody (fotovoltaické články) a vytvořená elektrická energie následně putuje do akumulátorů, měničů, nebo přímo do napojených spotřebičů. Technologie Shark Lock umožňuje snadnou montáž solárních kabeláží k fotovoltaickým elektrárnám přímo v terénu. Solární propojka Shark Lock je unikátní zejména díky dvojitému plynotěsnému kontaktnímu systému, díky kterému můžete propojit kabeláž jednotlivých solárních modulů s hlavním kabelem během několika vteřin přímo v místě instalace zařízení, aniž byste museli krimpovat, letovat, šroubovat nebo zapojovat. Výhodou je tedy značná úspora v nákladech.

Mezi hlavní výhody Shark Lock technologie patří dvojitý vodo a plynotěsný kontaktní systém, jednoduchá montáž, optimální těsnost a odolnost, vynikající dlouhodobá stabilita, vysoce efektivní přenos energie, nízké přechodové odpory, nižší pořizovací náklady na kabeláž a udržení výnosu zařízení na vysoké úrovni.

I přes na první pohled vysokou cenu, je v konečném důsledku technologie Shark Lock velice úsporným řešením. Úspora nákladů je jak na kabeláži, tak i v obvykle finančně náročné instalaci. Díky technologii Shark Lock je instalace snadná a zvládne ji každý.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: