Kam umístit billboardy?

V současnosti se velice probírá téma billboardů a jiných velkých reklamních ploch kolem cest, ale nejen tam. Správné umístění billboardu je tedy dosti podstatné a rozhoduje o mnoha věcech. Vždy velmi dobře promyslete to, zda nebude náhodou právě váš billboard v zorném poli řidičů natolik, že bude ohrožovat samotnou bezpečnost silničního provozu. Dobré je pak umístit svůj billboard třeba na různá odpočívadla, kde mají lidé mnohem více času si danou reklamu prohlédnout. Reklamní desky a billboardy od naší společnosti jsou pěkné designově, jsou bezpečně umístěny a jsou za super ceny.

Materiály pro výrobu bannerů a reklamních desek

Výroba PVC bannery, to je vaše jistota, pokud se obrátíte na naši společnost. Již působíme na trhu dosti dlouho, abychom měli své služby maximálně efektivní. Kromě plastů doporučujeme hliníkové bannery, nebo z jiných kovů, dále pak je možné různě kombinovat také se dřevem, nebo si nechat vyrobit rovnou bannery a billboardy dřevěné. Výhodou materiálu PVC je vysoká odolnost proti jakýmkoliv přírodním vlivům, outdoorová reklama si takovou odolnost přímo vyžaduje, stejně jako dobrou přilnavost potisku. Záleží samozřejmě i na velikosti, kterou si zvolíte, pro větší boardy rozhodně nedoporučujeme velice těžké materiály.

Další možnosti reklamy

Společnost 1. Dejvická nabízí ovšem mnohem více. Naši zákazníci se s námi mohou setkat na jednom z nejsledovanějších slevových portálů, nebo se též zabýváme realitami v jakékoliv podobě. Pokud si vyberete naše služby, rozhodně nebudete v budoucnu litovat. Stačí jen mrknout na naše reference do firem a zákazníků, se kterými trvale spolupracujeme, nebo jsme spolupracovali. Billboardy Praha 6 to je pro vás záruka kvalitní reklamy. Reklamní desky Praha 6 budou sloužit všem, ne jen obyvatelům Prahy. Prohlédněte si naše pěkné stránky a seznamte se třeba s ceníkem, který zákazníky jistě hodně zajímá.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: