HDTV Satelitní přijímače

HDTV satelitní přijímače jsou schopny kromě klasického SD satelitního vysílání přijímat také HDTV. Jsou to tedy přístroje určené pro příjem satelitního vysílání.

HDTV je vysílání ve vysokém rozlišení 1920×1080. Toto rozlišení lze přijímat buď Full HD televizorem nebo pomocí HD ready. Oba dokáží zobrazit HDTV rozlišení. U Full HD je to plné rozlišení 1920×1080 a u HD ready je to 1270×720. V obou případech se jedná o rozlišení širokoúhlé 16:9.

Rozlišení je informace o maximálním počtu zobrazitelných bodů. Udává se v pixelech (nejmenších zobrazitelných bodech). Vlastní rozlišení se skládá z horizontální a vertikální informace o zobrazovaných bodech.

V současné době jsou vysílány dva české programy v HDTV – NOVA HD a ČT 1 HD. Další české programy však mají být zanedlouho v HDTV spuštěny.

Satelitních přijímačů HD se nachází na trhu spousta. Liší se většinou pouze v doplňkových funkcích a osazením konektory.

Mnoho satelitních přijímačů dokáže i v HDTV nahrávat pořady na externí disk nebo přímo na integrovaný HDD. Při volbě satelitního přijímače s možností nahrávání na externí zařízení je velice dobrou volbou přijímač se dvěma tunery. Ty umožní jeden program sledovat a zároveň jiný nahrávat.

Některé firmy dokonce nabízí již sestavené HDTV satelitní komplety, které stačí pouze nainstalovat a nastavit. Není tak třeba se starat např. O to, kterou parabolu využít atd.

HDTV je rozlišení, které dodává větší ostrost obrazu, plynulejší přechody mezi barvami a celkově lepší dojem ze sledování. Oko je také méně namáháno.

Fonetip s.r.o.

www.satelitni-komplety-shop.cz

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: