Realizace zahradního – koupacího jezírka

Realizace zahradního – koupacího jezírka

 

Stavba zahradního jezírka patří k největším investicím na Vaší zahradě. Realizace zahradního jezírka si žádá Vaši důkladnou přípravu již v době plánování typu nádrže.

V následujících pár řádcích si Vás dovolíme provést problematikou jednotlivých typů nádrží. Trh se zahradními jezírky Vám nabízí hned několik možností fóliové, hotové nebo hliněné nádrže. Záleží na Vás, na místních podmínkách a na typu jezírka pro jaký druh nádrže se rozhodnete. Firma jezirkanaklic.cz v návaznosti na poptávku zákazníků nabízí zejména fóliová zahradní jezírka.

Pokud si přejete zakomponovat zahradní jezírko do Vaší zahrady co nejpřirozeněji pak fóliové jezírko je ta správná volba. Fólie je materiál, který lze použít jak u okrasných, tak i u přírodních zahradních jezírek. Používané fólie jsou určené speciálně pro vodní jezírka a zaručují trvanlivost, vodotěsnost, mrazuvzdornost a do určité míry také odolnost vůči tlaku kořenů rostlin v jezírku

Tak neváhejte a kontaktujte naší společnost na adrese jezirkanaklic.cz a nechte si udělat zahradní jezírko přímo pro Vás šité na míru!

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: