SOS24 – nonstop odtahová a asistenční služba Vysočina

Ať už se vaše vozidlo stane na dálnici D1 nepojízdným z důvodu havárie nebo poruchy, neváhejte o pomoc požádat profíky z týmu SOS24. Odtahová služba Vysočina se o váš vůz postará 24 hodin denně v regionech Jihlava, Havlíčkův Brod, Velké Meziříčí a Humpolec. Telefonní číslo 608 919 190 mohou využít všichni motoristé, kteří se na D1, v rámci kraje Vysočina, ocitnou v nouzi. Volat můžete kdykoliv, včetně svátků a víkendů! Vyjma profesionálních služeb, které odtahovka SOS24 poskytuje, je řidičům k dispozici také kvalitní autoservis a pneuservis Jihlava.

 

Rychlá pomoc v nouzi!

Odtahová služba SOS24 nabízí motoristům spolehlivé a prvotřídní služby – a váš vůz bude v naprostém bezpečí. Nonstop odtahovka Vysočina pomáhá šoférům osobních vozů, případně malých nebo středních nákladních aut. K portfoliu komplexních služeb patří odtah nepojízdních vozidel a také vyprošťování havarovaných automobilů. Zkušení pracovníci se současně postarají o následný servis, včetně dalších potřebných úkonů. Jako novinku odtahová služba Vysočina přináší možnost vyprošťování LKW. Výhodou pro řidiče je, že odtahovka pro motorová vozidla do sedmi tun spolehlivě funguje v rámci celé Evropské unie.

 

SOS24 – váš partner na cestách

Nejen dopravní nehoda vás může kdykoliv potkat, nepříjemnou situací je i drobná porucha na vozidle. V jízdě nelze pokračovat, a tak nezbývá než přivolat rychlou a účinnou pomoc. Asistenční služba Havlíčkův Brod, Jihlava, Velké Meziříčí a Humpolec je sehraný tým, který se o vaše vozidlo v nouzi postará. Přímo na místě technici provedou například výměnu pneumatiky či drobné opravy. Dále zajistí dovoz a dolití paliva, start přes kabely nebo otevření uzamčeného vozidla. S týmem SOS24 budete v bezpečí, ať už vás na silnicích kraje Vysočina či dálnici D1 potká jakákoliv nepříjemnost.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: