Kvalitní pokládka parketové podlahy za bezkonkurenční ceny!

Plánujete rekonstrukci vašeho bydlení a přejete si interiér domova zútulnit přírodní podlahovou krytinou? Ideálním řešením jsou moderní parkety, které si můžete objednat u společnosti A + PARKET. Specializací této renomované firmy je výroba a pokládka parket nebo masivních podlah, a to za mimořádně výhodné ceny! V moderně vybavené provozovně v Chotěšicích vyrábějí zkušení zaměstnanci parketové lišty, parkety atypických rozměrů či podlahy z masivu. Parkety jsou stále velmi žádanou podlahovou krytinou, neboť jsou odolné, vydrží velkou zátěž a mají dlouhou životnost. Skvěle se hodí nejen do rodinných domků nebo panelových bytů, ale i kanceláří či penzionů.

 

Pokládka, broušení a povrchová úprava parket

Spolehlivý tým firmy A + PARKET se postará o výrobu parketové podlahy, její pokládku a provádí také broušení parket. Pokud právě sháníte odborníky, kteří dokáží kvalitně obnovit a renovovat vaši starou parketovou podlahu, u firmy A + PARKET jste na správné adrese. Její profesionální pracovníci mají s broušením parket dlouhodobé zkušenosti a řemeslu rozumějí. Původní parkety jsou broušeny speciálními stroji, které dokáží podlahu zbavit škrábanců, rýh, zažloutlého odstínu barvy a laku, ale také nerovností a případných skvrn. Používané brousící stroje na parkety jsou ohleduplné k podlaze a garantují její rovnoměrné vybroušení.

 

Hlavní výhody plovoucí podlahy

Hitem mezi spotřebiteli dosud zůstává oblíbená plovoucí podlaha. Disponuje mnoha přednostmi, mezi které patří rychlá pokládka, jednoduchá údržba a trvanlivost. Pokládku plovoucí podlahy si také můžete objednat u týmu firmy A + PARKET, který zajistí pečlivé provedení detailů a citlivé rozložení barevných odstínů. S elegantní plovoucí podlahou váš interiér příjemně ožije!

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: