Baterie do mobilních telefonů

V drtivé většině mobilních telefonů se nachází akumulátory typu Li-ION. Výhodou těchto baterií je jednoznačně životnost, která je od 500 do 2000 nabíjecích cyklů.

Mezi výhody se samozřejmě řadí i nominální napětí 3,7V. Jednou z hlavních výhod je i absence paměťového efektu. I samovybíjení je minimální. To se pohybuje do 5%. Další výhodou je formování, což je několikanásobné nabití a následné vybití baterie, které u akumulátorů tohoto typu není důležité.

Ovšem tak jako každá baterie do mobilu, ať se jedná o primární, nebo sekundární článek prochází efektem „stárnutí“. To znamená že baterie postupem času přichází o svoji životnost.

Ta se dá ovšem prodloužit. Jednou z mnoha způsobů jak prodloužit životnost baterie je například nevybíjet do uplného vybití, nebo naopak neudržovat baterii zbytečně dlouho nabitou na 100%.

Při nabití zhruba 40% má baterka asi 3x delší životnost, než při udržování na plném nabití.

Další zásadou je ponechávat akumulátor v chladu (nikoli v mrazu). Samozřejmostí je nepoužívat baterii ve vlhkém a prašném prostředí. Akumulátor se smí používat k tomu, k čemu je určen.

V naší nabídce lze nalézt originální akumulátory. U těchto akumulátorů je 100% jistota spolupráce s vaším mobilním telefonem. Jedinou nevýhodou oproti neoriginálním akumulátorům je vyšší cena. Originální baterie do mobilu má navíc stejnou kapacitu jako původní, originální baterie.

Starší baterie, převážně typu Ni-MH měli nevýhodu převážně kvůli paměťovému efektu, což znamená nabíjení baterie, až po úplném vybití. V opačném případě hrozilo rychlé snížení kapacity akumulátoru.

Z tohoto důvodu se přešlo již ke zmíněným bateriím typu Li-ION. Nově začínají prosazovat baterie typu Li-POL, což je obdoba Li-ION, ovšem s vylepšenou technologií. Další výhodou těchto typů akumulátorů je hmotnost, která je značně menší.

Náš sortiment nabízí i starší typy baterií, které již jsou hůře k sehnání. Jedná se o akumulátory převážne firem Philips, Panasonic, Sagem, ale i Sony a Mitsubishi.

Fonetip s.r.o.

www.satelitni-komplety-shop.cz

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: