Jak vyřešit stínění do oken

Zařizujete novostavbu? Rekonstruujete starší byt? Nevíte, jak vyřešit stínění do oken? Pak vězte, že možností je spousta.

Nejznámějším řešením stínění interiérů jsou tzv. horizontální žaluzie. Vyrábí se z prvotřídního hliníku a komponent od nejlepších evropských dodavatelů a nabízejí velmi praktické vlastnosti za přijatelnou cenu. Jsou ideální do běžných bytů a domů i do kanceláří a komerčních a veřejných prostor. Dodávají se v mnoha zajímavých barevných odstínech a mohou tak velmi vkusně doplnit vaši ložnici, pracovnu i obývací pokoj. Horizontální žaluzie vyráběné především na míru jsou oblíbeny pro svou nízkou cenu, vysokou kvalitu a širokou nabídku barev. Velmi elegantní alternativou stínění jsou venkovní žaluzie s nejefektivnějším mechanismem stínění, které pohltí až 80 % všech slunečních paprsků. Umožňují plynulé otáčení a nabízejí tak plnou kontrolu na teplem a světlem v místnosti. Snadno tak udržíte v interiéru optimální pracovní prostředí pro maximální pracovní nasazení. Venkovní žaluzie lze ovládat manuálně, motorem i centrálně.

Vyzkoušejte vertikální žaluzie a látkové rolety

Velmi praktickým řešením stínění interiérů jsou také tzv. vertikální žaluzie, které mohou sloužit také jako elegantní bytové dekorace. Stačí jen zvolit vhodnou barvu či vzor, která bude ladit s vaším vybavením nebo naopak oživí a spestří jinak trochu šedivý interiér. K dispozici je ekonomické provedení za přijatelné ceny i luxusní varianty s originálními dekory a motorovým ovládáním. V obou případech však získáte plynulé otáčení lamel, se kterým máte maximální kontrolu na světlem a teplem v bytě. Pro své estetické kvality jsou velmi oblíbeny také látkové rolety, které jsou dodávány v široké nabídce barevných odstínů a zajímavých dekorů a jsou ideální do všech druhů oken od běžných plastových či dřevěných oken až po střešní okna i zimní zahrady. K dispozici je opět ruční i motorové ovládání.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: