NEHODÁTOR.cz – právo na vaší straně

NEHODÁTOR.cz – řešení pojistného plnění v plné výši

Často se stává, že člověk dá do autoservisu opravit automobil v dobré víře, že pojišťovna mu vše proplatí. Od toho je přeci pojištěný. Logicky. Jenže ouha. Pojišťovna odhadne škodu na nesrovnatelně nižší částku, než jaká stojí na faktuře z autoservisu. Co teď? Kde vzít peníze na úhradu faktury, když s vámi pojišťovna odmítne diskutovat? Máte přece z autoservisu doklad o totální škodě, kde je černé na bílém, kolik oprava ve skutečnosti stála. Jak je tedy možné, že pojišťovna vyhodnotila pojistnou událost na vašem vozidle s tak rozdílným výsledkem? Že by se změnily pojistné podmínky bez vašeho vědomí? To je přeci nesmysl!

Jste-li z takového jednání na rozpacích a nevíte, jak se bránit – žádný strach. Existuje způsob, jak z toho ven. Právě pro rychlé řešení podobných nepříjemných situací je tu služba nehodátora.

O co jde? Nehodátor se postará o to, aby vám na dveře nezaklepal exekutor za neuhrazenou fakturu z autoservisu. Velmi zjednodušeně řečeno.

Nehodátor v první řadě prověří, zda je výsledná částka na vyjádření od pojišťovny oprávněná, nebo naopak značně podhodnocená. Postará se také o to (ať už soudně, či mimosoudně), abyste získali zpět peníze, na které máte nárok. Pokud existuje byť jen malá šance vymoci vám finanční prostředky, které jste museli vynaložit pro řešení této nepříjemné události – ať už je to platba za náhradní vozidlo, opravu automobilu, nebo třeba požadavek bolestného – nehodátor je tu pro vás a podnikne všechny potřebné právní kroky za vás.

Jediné, co musíte udělat vy, je obětovat pár minut a poskytnout nehodátorovi podklady s údaji o vašem vozidle a nehodě. Pro zjednodušení a úsporu času můžete tyto údaje odeslat pomocí jednoduchého webového formuláře přímo na stránkách Nehodátora. Od této chvíle už o vás nehodátor ví a může se vaším případem zabývat a získat pro vás pojistné plnění v plné výši, která vám podle zákona náleží.

 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: