Funkční krmiva Trainer na frodex.cz

Funkční krmiva Trainer na frodex.cz

 Po tisíce let byly rostliny užívány jako lék na různé typy nemoci, jejich terapeutické vlastnosti jsou především používány v prevenci a mohou posílit všeobecný stav pohody a zdraví, zvláště jsou-li spojeny se zdravou výživou. Termín Nutraceutical byl vytvořen Dr. Stephenem L. DeFelice v roce 1989 kombinací slov ” nutrition” a ” pharmaceutical ” s odkazem na studii krmiva nebo části krmiva, která mají blahodárný účinek na zdraví.

Funkční krmiva jsou obecně krmiva používaná pro své zdraví prospěšné vlastnosti, kdežto nutraceutika jsou izolované substance krmiva, která jsou v dávkách podávána zvířatům.

Všechna krmiva Trainer Natural obsahují nutraceutické substance přírodního původu, které podporují několik klíčových funkcí organismu. Klíčové strategické funkce pro řízení rizikových faktorů spojených se specifickými potřebami velikosti, plemene věku, fyzické aktivity a fyziologické kondice zvířete.

  • ANANAS (Ananassa sativa) Veškeré části této rostliny obsahuji významné množství vitamínu A a C, ale hlavní složkou je Bromelain, proteolytický enzym, který podporuje trávení. Bromelain je první proteolytický enzym rostlinného původu, vysoce protizánětlivý a protiedémový, který stimuluje štěpení proteinů v krmivu a zmírňuje trávicí problémy. Extrakt je především užíván v léčbě infekcí a edémů spojených s traumaty, infekcí a alergií. Doporučeno pro obézní, demineralizovaná zvířata a jedince v rekonvalescenci.
  • HEŘMÁNEK Sedativní, protibakteriální a digestivní účinek. Doporučeno při kožních a gastroenterických zánětech. Má dezodorizační a hojící účinky.
  • CHMEL Sedativní, protibakteriální a digestivní účinek. Doporučeno při dermatopatiích a zánětech močového měchýře.
  • BODLÁK Excelentní hepatoprotektivní, proti – radikální a čistící účinek action.
  • SMETANKA LÉKAŘSKÁ Eupeptický účinek – podporuje trávení a absorpci nutrientů.
  • ZELÍ    Diuretický a očistný účinek, bohatý na vitamín C a E.
  • ARTYČOK   Digestivní, hepatoprotektivní a hypoglykemický účinek.
  • ALOE VERA  (Aloe vera) je doma v Africe a Arabii, je známá od starověku (egypťané ji použivaly při léčbě kůže). Má zklidňujíci, protizánětlivý a čistící účinek, podporuje buněčnou regeneraci. Má přírodní antibiotické a antibakteriální vlastnosti , má léčebný účinek v širokém záběru infekcí, včetně mykotického původu.
  • ŽENŠEN Kořen Ženšenu  je používán v herbální medicíně jako tonikum a imunostimulant. Hlavní složkou jsou vitamíny, aminokyseliny a peptidy, minerály a enzymy.

 

Projděte si naši nabídku funkčních krmiv Trainer v e-shopu frodex.cz.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: