Autoškola Praha 9 – garance kvality a profesionálního přístupu

Už jste delší dobu neseděli za volantem a potřebujete si oživit řidičské dovednosti? Objednejte si kondiční jízdy, které za mimořádně výhodné ceny všem zájemcům nabízí autoškola Praha 9 – Čakovice. Věnovat se vám budou zkušení a profesionální instruktoři, a absolvovat praktický výcvik (jízdy) můžete i v nočních podmínkách. Výhodné slevy a bonusy poskytuje autoškola také uchazečům o řidičský průkaz A nebo žadatelům o profesní školení řidičů Praha. Stát se žákem kvalitní autoškoly Fencl můžete, ať už chcete vlastnit řidičský průkaz na osobní či nákladní vozidlo nebo třeba řidičák na motorku.

 

Nabídka kompletních služeb

Renomovaná autoškola Praha 9, s dvacetiletou tradicí a bohatými zkušenostmi, organizuje kurzy pro všechny skupiny, včetně exkluzivního typu výcviku pro uchazeče, kteří chtějí získat řidičský průkaz B. Součástí kompletních služeb je i školení řidičů z povolání a přezkoušení šoférů po odebrání řidičského oprávnění (skupiny C, C1, D, D1 a E). Teoretická výuka probíhá v moderně vybavené učebně a žáci autoškoly si mohou levně zakoupit jak učebnice, tak i výuková CD (testové otázky, křižovatky, značky apod.). Praktickou výuku studenti absolvují na různých druzích strojů a vozidel, a domluvit si jízdy lze na kteroukoliv denní dobu (až do večera).

 

Komplexní kondiční jízdy

Osobně v sídle autoškoly nebo prostřednictvím online formuláře si mohou držitelé řidičských průkazů objednat kondiční jízdy. Nabídka pražské autoškoly Fencl zahrnuje obnovu veškerých návyků po přestávce v řízení motorového vozidla (auta či motocyklu), výcvik v couvání, zajíždění do omezeného prostoru nebo výcvik v noci a nepříznivých povětrnostních podmínkách. A rozhodně budete v dobrých rukou! Autoškola Praha 9 totiž spolupracuje s profesionálně připravenými učiteli výuky a výcviku, kteří mají v popisu práce slušné jednání a seriózní přístup ke každému ze žáků autoškoly.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

dárky online

osobní trenér

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

ešop doplnky aj.

kulturistika, fitness

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

fitness classic

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

zvířata, fauna

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: