Oblečky pro psy značky Hurtta

Oblečky pro psy značky Hurtta

 

Na stránkách e-shopu www.frodex.cz najdete nyní nepromokavé funkční oblečky pro psy od finské značky Hurtta, která určuje směr světovým výrobcům psích oblečků a psí módy a svou kvalitou stojí na špici segmentu s funkčními outdoorovými produkty-oblečením pro psy a jejich majitele.

Již od roku 2006 se ve Finsku vyrábí a prodává speciální outdoorové oblečení a výbava pro aktivní psy pod značkou Hurtta. Výrobce založil svou filozofii na myšlence, že je třeba vyvinout a využít pro výrobu materiály, které budou v maximální míře pokrývat potřeby psů a uspokojovat i nároky chovatelů v dnešním pojetí kvality designu, zpracování a funkčnosti. Právě tato filozofie nás vedla k tomu, aby byly oblečky zařazeny na Frodex.

Právě proto se inspiroval u výrobce sportovního goratexového oblečení a vyvinul vlastní variantu membránového funkčního textilu speciálně pro psí oblečky.

Tento materiál, dnes nejmodernější Houndtex, je naprosto vodoodpudivý, odolává větru, špíně a vzniklé páry odvádí systémem membrán ven od těla psa.

Použité plyše jsou nejvyšší kvality. Jsou velmi jemné a vysoce hřejivé. Výrobek Winter Jacket- zimní vesta pro psa – zahřeje i v kruté zimě opravdu každého psa.

V nabídce psích oblečků jsou pláštěnky pro psy na období jaro-podzim, zateplené zimní vesty pro psa, zimní funkční overaly pro psa, fleecové psí overaly, oblečky pro psy z nepromokavého fleecu, bezpečnostní reflexní vesty i plovací záchranné vesty pro psy – vše až do velikosti 85 cm délky hřbetu, tedy od yorkshira po německou dogu.

Jako jeden z mála výrobců oblečků pro psy na světě dokáže obléknout opravdu každého psa.

Lze říci, že funkční oblečky pro psy Hurtta jsou velmi praktické a kvalitní, nikoli tedy pouze luxusní oblečení pro psa.

Dále nabízí ze stejných materiálů oblečení pro psovody- bundy a kalhoty z Houndtexu pro ženy i muže.

Novinkou jsou vesty, reflexní oblečení pro práci záchranářů a další výrobky pro náročné majitele psů. Těmto potřebám se věnuje naše kategorie Hurtta Lifeguard.

Podívejte se na naši nabídku na www.frodex.cz a nakupte!

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

dárky online

osobní trenér

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

ešop doplnky aj.

kulturistika, fitness

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

fitness classic

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

zvířata, fauna

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: