Nejlepší letecká škola? Fly For Fun vyhrála anketu 2013

Jaká je nejlepší letecká škola? Profesionální letci i víkendoví piloti mají jasno – titul Škola roku 2013 udělili prostřednictvím ankety letecké škole Fly For Fun, která sídlí na letišti Sazená. Jak hlasování probíhalo a co byste měli vědět o vítězi?

První ročník ankety o leteckou školu roku 2013 uspořádal portál Aeroweb.cz a do klání o prestižní titul se ucházelo na třicet leteckých škol z různých koutů České republiky. Do hlasování se zapojili profesionální letci, stejně jako ti, kteří mají létání jako svého koníčka.

Fly For Fun – škola s leteckou tradicí

Hlasování o leteckou školu roku 2013 probíhalo dva týdny a zúčastnilo se ho téměř 1 500 respondentů. Nejvíce hlasů obdržela letecká škola Fly For Fun. Ta je pravým profesionálem ve svém oboru. Na poli letecké výuky působí již od roku 1995 a za celou dobu své působnosti si vydobyla mezi leteckými školami silné postavení.

Prestiž letecké školy Fly For Fun jen potvrdila anketa Škola roku 2013, ve které zvítězila. Oblíbená letecká škola má rozvinutý a rozsáhlý letový park. Zájemcům o létání se zde dostane prvotřídní a profesionální výuky. Jako instruktoři zde totiž působí jak bývalí stíhací piloti, tak i piloti významných aerolinek.

Více informací o podrobných výsledcích ankety najdete na stránkách Fly For Fun.

Letecká škola, která má příběh

Za vznikem letecké školy Fly For Fun stojí nadšení pro létání a odhodlání splnit si svůj sen. Zakladatel nejoblíbenější letecké školy v České republice si své první letadlo sestrojil svépomocí z finské březové překližky podle plánů konstruktéra Olšanského.

Za téměř dvacet let se z letecké školy Fly For Fun stalo oblíbené místo, kde je možné absolvovat letecký kurz. Škola roku 2013 nabízí několik druhů kurzů jak pro profesionální piloty, tak pro ty, kteří si létání zvolili jako svého koníčka.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

dárky online

osobní trenér

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

ešop doplnky aj.

kulturistika, fitness

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

fitness classic

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

zvířata, fauna

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: