H-mont.cz – široký výběr stínících prvků

Používáte k zastínění běžné textilní závěsy, ale uvažujete o moderní stínící a dekorační technice? Neváhejte kontaktovat zlínskou firmu h-mont, která se zabývá výrobou a montáží žaluzií, rolet či ochranných sítí proti hmyzu. H-mont realizuje zakázky jakéhokoliv rozsahu především ve Zlínském a Jihomoravském kraji.

Pokud jste se rozhodli pro moderní žaluzie, tým firmy vám je vyrobí na klíč a také odborně namontuje. Kvalitní žaluzie si můžete vybrat z dvojího provedení, tedy horizontální nebo vertikální. Dáte-li přednost hliníkovým či dřevěným horizontálním žaluziím, bude vám garantována dokonalá ochrana soukromí i zlepšení tepelných poměrů v místnostech. Jestliže si vyberete textilní nebo plastové vertikální žaluzie, získáte perfektní zastínění i možnost dotvoření místnosti po estetické stránce.

Hmyzu „vstup“ zakázán!

Obtěžuje vás v teplých měsících ve vašem interiéru dotěrný hmyz? Pořiďte si spolehlivé a praktické sítě proti hmyzu. Zlínská firma vyrábí a instaluje ochranná síta do oken (rolovací nebo pevná), ale na vaše přání přijedou šikovní pracovníci namontovat i dveřní sítě proti hmyzu (včetně plisovaných dveřních sít).

Pokud potřebujete vyrobit na zakázku elegantní a funkční rolety, také můžete využít kompletních služeb firmy h-mont. Vkusné látkové rolety je možné ovládat řetízkem nebo pomocí pružinového mechanismu. Nároční zákazníci si mohou nechat u každé rolety namontovat i kazetové boxy chránící navinutou látku. Na veškeré zboží od firmy h-mont je poskytována prodloužená záruka 36 měsíců.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

dárky online

osobní trenér

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

ešop doplnky aj.

kulturistika, fitness

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

fitness classic

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

zvířata, fauna

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: