Prodlužování řas

Prodlužování řas

Prodlužování řas:
Přirozený vzhled

akce: 1850,-

950,- Kč

Aplikace maximálního počtu řas:
Extra plný vzhled

akce: 2500,-

1450,- Kč

 

Neváhejte se objednat, nebo poradit s Řasovou stylistkou:                       Nelou Procházkovou tel. 773 119 212

 

Prodlužování řas Praha – Prodloužené řasy

Prodlužování řas je částí celého kosmetického průmyslu, který dnes pracuje proto, aby jakákoli dívka nebo žena vypadala vždy svůdně a samozřejmě atraktivně. Každoročně ženám přináší nové trendy a vytváří nové nástroje a metody, kterými v kosmetických salonech dělají z žen neodolatelné svůdkyně. Svět módy nám každým rokem také vytváří nová řešení a trendy jedním z nich je prodlužování řas. Chce-li žena vypadat opravdu moderně a být předmětem obdivu v práci či jiném kolektivu. Prezentuji Vám novou metodu: Prodlužování řas, která vás razantně pozmění během 1-1.5h. Ne jen, že vám prodlužování řas pomůže přilákat na sebe pozornost. Ale také získáte neodolatelný pohled, ve světě modelingu a médií je prodlužování řas již zaběhlá kosmetická metoda jak zvýraznit ženské oči.  Není pochyb o tom, že když chcete vypadat atraktivně, jednou z nejúčinnějších možností je – prodlužování řas. Je to moderní trend a proto v kosmetickém salonu Ellen ve Vodičkové 16. poskytujeme klientům novodobou službu: dlouhé a husté prodloužené řasy. Luxus prodlužování řas je vhodný nejen pro speciální akce ale i v každodenním životě ženy. Nejen, že se cítí krásná a přitažlivá, ale hlavně na venek působí sebevědomě a elegantně.  Dnes je velice velký výběr umělých řas a každý rok se objevují nové a nové trendy umělých, hustých, prodloužených řas, které mohou okouzlit každého muže.

Prodlužování řas – požívaný materiál

Všechny řasy jsou vyrobeny z hypoalergického monofilu (tenké řásy), některé s přidáním hedvábí (silnější a lesklejší řásy), které jsou tvarovány takovým způsobem, aby lehce a hlavně rychle přilnuli na vaše přírodní. Pracuji se značkou Blink Lashes. Řasy mají přirozený vzhled, jsou lesklé, jemné a lehké. Nezatěžují vlastní řasy ani jim neškodí. Pokud dodržíte všechna doporučení, tak následná běžná údržba a péče nemůže poškodit vaše přírodní řasy. Po prodlužování řas nejsou řasy na vašich vlastních vůbec cítit, jsou jako vlastní. Používaná lepidla se při běžném nošení nevypařují a nedráždí oko ani při kontaktu s vodou. Řasy jsou různých délek a síly, což zaručuje při prodlužování maximálně dokonalého výsledků. Používá se speciální lepidlo, které je vytvořeno na bázi přírodních pojiv, jako je např. pryskyřice. Je to speciální lepidlo, které bylo testováno v laboratořích a nevyvolává alergii a je bezpečné.

Prodlužování řas – Něco o technice provedení

Je to metoda prodlužování řasa na řasu, při které je přilepena jedna umělá řasa na jednu přírodní řasu. Tím se řasa prodlouží a chová se společně s prodlouženou řasou zcela přirozeně. Po prodlužování jsou řasy odolné vůči vodě, potu, slzám i bazénovému chlóru. Zároveň jsou řasy silné a dlouhé, krásně natočené a hlavně bezpečné vůči očím a kontaktním čočkám. Délku řas klientce doporučuji s ohledem na to, že přirozená délka vlastních řas klientek je kratší u vnitřního koutku a nejdelší jsou řasy uprostřed oka. Přírodní řasy musí tvořit nejméně 1/3 délky prodloužení, které chcete aplikovat. Aplikace řas vyžaduje v průměru 25-35 i víc řas na oko. A doba aplikace je od 45min do 1.5 hodiny. Další věc – vždycky se zeptám klientky, zda-li, při práci nosí brýle, aby ji delší řasy při nošení brýlí nevadily.

Prodlužování řas metodou řasa na řasu – Získejte krásné a husté prodloužené řasy, které vždy okouzlí a přilákají na sebe pozornost. Prodlužováním řas toho můžete snadno docílit.    Řasová stylistka: Nela Procházková tel: 773 119 212

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

dárky online

osobní trenér

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

ešop doplnky aj.

kulturistika, fitness

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

fitness classic

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

zvířata, fauna

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: