Kotle na tuhá paliva

Společnost Agromechanika v.o.s. se specializuje na vyrábění produktů, jako jsou kotle na tuhá paliva. Tyto kotle používají ke své činnosti biomasu. Mimo kotlů na spalování biomasy vyrábí taktéž teplovodní kotle na kusové dřevo a automatické kotle na pelety. Společnost Agromechanika v.o.s. má celoevropské působení a vyrábí kotle o výkonu do 50 kW. Více informací na www.agromechanika.cz.

Kotle na dřevo AM ENERGO se svými parametry řadí k evropskému standardu dřevozplynujících kotlů. Tyto kotle se vyznačují především svou prostornou zplynovací komorou s velkým plnícím otvorem, vysokou účinností kotle (až 89%), dokonalým spalováním s velmi nízkým obsahem škodlivin, speciální konstrukcí zplynovací komory omezující tvorbu dehtu, dobou hoření až 22 hodin a možností automaticky řízeného provozu s programem na 24 hodin. Tento typ kotlů je především pro vytápění rodinných domů nebo bytů. K topení používají suché dřevo, měkké i tvrdé do délky 50 cm. Mezi přednosti kotlů na dřevo lze jednoznačně zařadit nenáročnou obsluhu, snadné čištění a maximální energetické využití palivového dřeva.

Kombinované kotle AM ELEKTRO, umožňují vytápět jak elektrickou energií, tak rychlý přechod na vytápění dřevem. Tyto kotle dokonce umožňují kombinovat oba výše uvedené způsoby topení. Lze tak docílit vyvážení mezi topením v méně chladných měsících na jaře a na podzim s velmi chladnými měsíci během zimy. Kombinované kotle ocení především majitelé chalup a chat, jelikož zvyšuje celkový komfort. Provoz elektrokotle je řízen termostatem, který na základě přednastavené teploty zapíná nebo vypíná kotel. To zvyšuje celkovou úsporu takového vytápění. Konkrétní specifikace na www.agromechanika.cz/cs/kotle-am-elektro/kombinovane-kotle-drevo-elektrina. Dalším typem kotlů jsou automatické kotle AM LICOTHERM. Jsou konstruovány pro spalování především hnědého uhlí a dřevěných pelet.

Kotle na dřevo, kombinované kotle či automatické kotle, ty všechny vám pomohou odstranit neefektivnost vašeho současného vytápění. Snížíte s nimi výdaje a v neposlední řadě pomůžete i samotné přírodě. Agromechanika, to jsou kotle pro efektivnější vytápění.

Půjčky bez registru ihned

Nebankovní
půjčky

Oddlužení

Půjčky bez potvrzení příjmu

Půjčky

Půjčky na směnku

Nebankovní
úvěry

Půjčky
ihned

Úvěry
a půjčky

Bankovní
půjčky

Půjčky online

Rychlé
půjčky

Překlenovací úvěry

Úvěry
bez prokazování příjmů

Půjčky pro nezaměstnané

Hotovostní
půjčky

Půjčky
bez ručitele

Soukromé půjčky

Půjčky
do 24 hodin

Půjčky bez prokazování příjmu

Draft finanční půjčky

Půjčky bez registru ihned

Nebankovní půjčky bez registru

Hypotéky a úvěry

Půjčky bez
poplatku

Inzerce Půjčky, úvěry, oddlužení

Půjčky od soukromých osob

Půjčky
na ruku

Půjčka bez doložení příjmu

Půjčka na
směnku ihned

Půjčka pro
studenty

Půjčka
bez registru a poplatku

Půjčka na auto

Půjčka na bydlení

Půjčka
pro každého

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: