Krmiva NutriHorse na Frodex.cz

Krmiva NutriHorse na Frodex.cz

 

Pracovníci firmy Biofaktory říkají: „Jsme si vědomi, jak důležité je pro Vás zdraví a spokojenost Vašich čtyřnohých miláčků, ať se věnujete chovu, sportu nebo jezdíte jen tak, pro radost. Abychom vyhověli vysokým nárokům na výživu koní, plně využíváme možností, které vyplývají z naší příslušnosti k mezinárodní společnosti Nutreco, světového lídra v oblasti výživy zvířat. Krmiva a doplňky pro Vaše koně vyrábíme pomocí nejmodernějších technologií a jen z těch nejkvalitnějších surovin, každý produkt pečlivě prověřujeme v našich laboratořích a za pomoci předních odborníků.“

Společnost nabízí kompletně  inovovaný sortiment doplňkových krmiv a vitaminových přípravků, které nyní najdete také na www.frodex.cz:
Receptury doplňkových krmiv NutriHorse jsou sestaveny na základě živinových parametrů objemné píce v  České republice a v souladu s posledními informacemi z oblasti výzkumu a vývoje výživy a krmení, stálá je snaha o vylepšování jejich složení s ohledem na zkušenosti zákazníků a jejich koní.

Doplňková krmiva NutriHorse Müsli jsou vyráběna předním privátním holandským výrobcem, který má s výrobou müsli  mnohaleté zkušenosti, které se odráží na kvalitě výsledného krmiva. Doplňková vitaminominerální krmiva Nutrihorse jsou vyráběna přímo v domovském závodě Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o., kde má výroba vitaminových přípravků velkou tradici.         

 Při výrobě doplňkových krmiv NutriHorse jsou využívány nejmodernější technologické postupy, které zajišťují požadované zpracování vstupních surovin a tím vysokou kvalitu krmiv s ohledem na jejich stravitelnost, využitelnost a zdravotní nezávadnost.

Zařazené vybrané suroviny:

vločkované obiloviny – vločkování je hydrotermická úprava, při které se obiloviny napařují od 5 do 20 min při teplotě 100 – 120 °C. Předpokládá se, že se vločkováním zvýší využití energie o 7 až 15 %.

pufované obiloviny (popcorn) – pufování je hydrotermická úprava, která je založena na principu využití rázového uvolnění tlaku a odpaření vlhkosti zevnitř zrna – nadouvání. Dochází ke zvýšení stravitelnosti živin a tím i energie. Ze zdravotního hlediska klesá možnost přechodu nestráveného škrobu do tlustého střeva, kde může způsobit koliku nadměrným pomnožením bakterií

extrudované suroviny –  extruze je hydrotermická úprava, při které působí na suroviny teplota 120-140 °C za zvýšeného tlaku do 1 minuty. Zvyšuje se využití energie, bílkovin a snížení obsahu antinutričních látek.

sojový olej –  vyrovnání poměru omega 3 a 6 mastných kyselin

vojtěšková řezanka popř. granulovaná vojtěšková drť –  svým obsahem dusíkatých látek a vápníku zvyšují pufraci žaludečního obsahu a tím snižují možnost výskytu žaludečních vředů

Obsah strukturální vlákniny a surovinová rozmanitost vyžadují od koní důkladné rozžvýkání, které vede automaticky ke zvýšené produkci slin, které pufrují obsah žaludku a tím snižují výskyt žaludečních vředů Více rozžvýkané krmivo je přístupnější k trávicím enzymům a tím lépe stravitelné, což znamená, že je možné krmit menší množství krmiva, které pak zůstává delší čas v trávicím ústrojí, což opět zvyšuje jeho stravitelnost.

 

Kontrola kvality

Jednotlivé dodávky prochází náročnou  vstupní kontrolou akreditované laboratoře disponující certifikátem ISO/EC 17025.

Podívejte se frodex.cz, určitě je z čeho vybírat!

Půjčky bez registru ihned

Nebankovní
půjčky

Oddlužení

Půjčky bez potvrzení příjmu

Půjčky

Půjčky na směnku

Nebankovní
úvěry

Půjčky
ihned

Úvěry
a půjčky

Bankovní
půjčky

Půjčky online

Rychlé
půjčky

Překlenovací úvěry

Úvěry
bez prokazování příjmů

Půjčky pro nezaměstnané

Hotovostní
půjčky

Půjčky
bez ručitele

Soukromé půjčky

Půjčky
do 24 hodin

Půjčky bez prokazování příjmu

Draft finanční půjčky

Půjčky bez registru ihned

Nebankovní půjčky bez registru

Hypotéky a úvěry

Půjčky bez
poplatku

Inzerce Půjčky, úvěry, oddlužení

Půjčky od soukromých osob

Půjčky
na ruku

Půjčka bez doložení příjmu

Půjčka na
směnku ihned

Půjčka pro
studenty

Půjčka
bez registru a poplatku

Půjčka na auto

Půjčka na bydlení

Půjčka
pro každého

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: