GESTA podporuje mládežnický vrcholový sport

Hlavní náplní sportovního oddílu Šerm Ostrava je především práce s mládeží. Oddíl je zaměřen na šerm fleretem a přední umístění v národním žebříčku a pravidelná účast na  Mistroství světa a soutěží Světového poháru, řadí nejen výsledky tento oddíl k největším v ČR.

 

Není velkých a malých sportů. Historie českého šermu se datuje rokem 1902 a je jen málo známé, že na konci roku 1913 se zástupci českého šermu zúčastnili ustanovujícího zasedání Mezinárodní šermířské federace FIE a tímto krokem se čeští šermíři stali spoluzakladateli FIE.

„Mladí čeští šermíři patří bezesporu do mezinárodní špičky a my jsme rádi, že budeme blízko jejich sportovním úspěchům“, říká Radim Beňovič, ředitel GESTA, a.s. „Naše společnost se rozhodla jít cestou podpory nehlavních vrcholových sportů cíleně a pevně věříme, že je tato volba správná. Stačí si jen připomenout historické úspěchy např. Aleše Valenty nebo dnes Martiny Sáblíkové. Šerm má mnoho mladých skvělých talentů a brzy jistě budou mnohá plnit titulní stránky tisku.“

„Náš klub je jeden z nejlepších v ČR v práci s mládeží, za což hovoří zisk 16 mistrovských titulů v posledních třech sezonách.  Podpory firmy GESTA si velmi vážíme a pevně věříme, že tato podpora povede nejen k úspěchům na domácí scéně, ale hlavně také prosazení se v zahraničí“, říká Petr Neshoda, předseda klubu Šerm Ostrava.

Od založení novodobých OH v roce 1896 je šerm jedním ze 4 sportů, které byly vždy zařazeny do programu letních her. Na první novodobé olympiádě se objevily šerm fleretem a šavlí, na té další se připojil šerm kordem.

Půjčky bez registru ihned

Nebankovní
půjčky

Oddlužení

Půjčky bez potvrzení příjmu

Půjčky

Půjčky na směnku

Nebankovní
úvěry

Půjčky
ihned

Úvěry
a půjčky

Bankovní
půjčky

Půjčky online

Rychlé
půjčky

Překlenovací úvěry

Úvěry
bez prokazování příjmů

Půjčky pro nezaměstnané

Hotovostní
půjčky

Půjčky
bez ručitele

Soukromé půjčky

Půjčky
do 24 hodin

Půjčky bez prokazování příjmu

Draft finanční půjčky

Půjčky bez registru ihned

Nebankovní půjčky bez registru

Hypotéky a úvěry

Půjčky bez
poplatku

Inzerce Půjčky, úvěry, oddlužení

Půjčky od soukromých osob

Půjčky
na ruku

Půjčka bez doložení příjmu

Půjčka na
směnku ihned

Půjčka pro
studenty

Půjčka
bez registru a poplatku

Půjčka na auto

Půjčka na bydlení

Půjčka
pro každého

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: