Pracovní židle pro zdravé sezení

Mezi civilizační choroby naší doby patří i bolesti zad, krku a kloubů způsobené sedavým zaměstnáním. Existují ale pracovní židle, které díky své jedinečné konstrukci dokážou těmto bolestem účinně předcházet. Ergonomické židle od renomované společnosti SpinaliS kladou nejvyšší důraz na funkčnost a atraktivní design, které podstatně zvýší váš komfort a eliminují příčiny vzniku nepříjemných bolestí zad.

Pracovní židle SpinaliS umožňují přirozený pohyb těla dopředu (do pracovní polohy) i dozadu (do relaxační polohy). Jsou tak dodrženy zásady aktivního sezení, které posiluje zádové svalstvo. Díky dalším konstrukčním prvkům jako jsou nastavitelné opěradlo, sedadlo a područky podle výšky či hmotnosti uživatele je simulace aktivního sezení zcela dokonalá.

             Pracovní židle SpinaliS – komfort, funkčnost, atraktivní design

Pracovní židle, stejně tak jako ergonomické židle značky SpinaliS by tedy neměly chybět v žádné kanceláři či domácnosti. Nejen, že pečují o vaše zdraví, jsou také vysoce komfortní a designově zajímavé. Z naší nabídky si můžete vybrat z široké nabídky jednotlivých modelů pro všechny typy postav. Pracovní židle SpinaliS jsou vhodné pro každého, v každém věku.

             Pracovní židle do každého prostoru

Společnost SpinaliS nyní nabízí firmám jedinečnou možnost vyzkoušet si pracovní židle na pracovišti a poznat jejich vynikající účinky přímo v praxi. Neváhejte tedy a zajistěte si pracovní židle, které budou pečovat o zdraví vašich zaměstnanců po celou dobu jejich pracovní doby. Židle na pružině SpinaliS jsou navíc státem uznanou zdravotní pomůckou a je tedy možný jejich nákup se sníženou sazbou DPH.

Přesvědčte se sami o vynikajících účincích pracovní židle, kterou doporučují přední fyzioterapeuti! Kontaktujte nás a my vám rádi pomůžeme vybrat ten správný model přesně podle vašich představ!

 

 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: