Hračky na zahradu

Léto se nezadrzitelně blíží a spoustu dětí místo trávení času doma, bude trávit čas venku na zahradě, nebo s rodiči na dovolené. Jako každé dítě touží po nových hračkách na zahradu, se kterými se zabaví na dlouhé hodiny.

S hračkami si ovšem nehrají jen děti, ale i jejich rodiče. Mezi takové hračky patří nejčastěji sportovní aktivity. Badmintonové pálky dokáží zabavit celou rodinu na dlouhé hodiny. Vyjímkou není ani petanque, nebo létající talíř, se kterým si rovněž vyhrají jak děti tak dospělí.

Mezi hračky pouze pro děti se řadí například nejrůznější formy na písek, nebo houpačky, které ocení nejedno dítě. Menší děti určitě nepohrdnou ani auty na písek nejrůznějších typů jako jsou bagry, nakladače různých velikostí, traktory a mnoho dalších typů.

Pokud se ve vašem okolí nenachází žádné koupaliště, nebo bazén, tak se na vaší zahradě může vyjímat nakukovací bazének pro děti. Novinkou v našem sortimentu je bazének ve tvaru žirafy, která má navíc zabudovaný vodotrysk z ocásku, takže vaše dítě s tímto bazénem zažije ještě více legrace než s obyčejným bazénkem.V naší nabídce je ovšem i rodinný bazén o průměru 366cm, což může být ideální osvěžení pro celou rodinu. Samozřejmostí je i filtrace, která zbavuje vodu nečistot.

Každé dítě potřebuje pohyb. Ale současné děti se pohybují méně a méně a raději tráví čas u počítače. Proto by se mělo spojit příjemné s užitečným, aby dítě trávilo čas venku a mělo co nejvíce pohybu. To by mohl zaručit rolocykl, který díky svému pestrému zbarvení zaujme nejedno dítě.

Pro menší děti nabízíme šlapací traktory, nebo bagry, díky kterým se dítě bude hýbat a cítit se jako opravdový řidič. Bagry nabízíme v různých barevných variantách.

Na své si přijou i malí pomocníci, kteří v našem sortimentu můžou nalézt nejrůznější zahradnické pomůcky od konviček až po sekačku na trávu, se kterou si dosyta vyhrají.

Pro sportovce není problém pořídit z široké nabídky míčů. Nabízíme míče fotbalové, basketballové a mnoho dalších. Vyjímkou není ani zakoupení celého ať už fotbalového, nebo basketballového setu.

Fonetip s.r.o.

www.mrakyhracek.cz

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: