Krmivo pro psy Nativia v e-shopu Frodex.

 

Granule pro psy Nativia

Na stránkách e-shopu Frodex www.frodex.cz najdete nyní také superprémiovou řadu granulí pro psy od českého výrobce.

Nativia je novou českou značkou v této chvíli krmiv pro psy a kočky, jejíž receptury jsou pečlivě sestavovány na základě dlouholetých zkušeností svých tvůrců. Základní myšlenkou značky je poskytovat zvířatům přirozenou výživu nezatěžující jejich organismus, sledovat světové trendy a aplikovat je v rozumné míře do vývoje  nových krmiv.

Podmínkou kvalitního krmiva jsou kvalitní vstupní suroviny, které ovlivňují jeho stravitelnost. Čím více se stravitelnost blíží 100%, tím je krmivo pro daného jedince vhodnější. Pro psy i kočky jsou jednoznačně stravitelnější bílkoviny živočišného původu (maso, vnitřnosti, masové moučky) oproti bílkovinám získaných z rostlinných zdrojů. Produkty pro psy značky Nativia obsahují až 85 % bílkovin živočišného původu a svými parametry se tak řadí mezi přední značky na trhu.

Ideálu 100% stravitelnosti v dnešních podmínkách dosáhnout nelze, nejlepší značky se pohybují okolo 90% (tzn. 90% přijmutých živin z granulí pes vstřebá během procesu trávení, zbylých 10% je vyloučeno exkrementy). Platí tedy výrok „Čím kvalitnější vstupní suroviny, tím lepší stravitelnost a tím lepší krmivo”

 

Nativia vyvinula řadu krmiv pro psy, která je unikátní svým složením a kvalitou vstupních surovin.

Tvůrci receptur si uvědomují, že „pes není slepice“ a místo kombinace tradičních obilovin či brambor zakomponovali do výrobků pouze rýži, která svojí stravitelností a profilem aminokyselin tyto tradiční suroviny převyšuje. Chovatel či majitel psa tak svému psovi bez obav předkládá krmivo, které neobsahuje potenciální alergeny ze sóji, kukuřice nebo pšenice. Vynikající stravitelnost je podpořena extraktem z čekanky (prebiotikum) a přítomností bakterií Enterococcus faecium (probiotikum) pro úpravu rovnováhy střevní mikroflóry a posílení imunitního systému. Jako zdroj živočišných proteinů slouží kvalitní drůbeží masová moučka (v řadě Chicken&rice a Duck&rice), kvalitní kachní masová moučka (v řadě Duck&rice)  a jehněčí masová moučka (v řadě Lamb&rice). Výrobky obsahují až 85 % bílkovin živočišného původu a řadí se tak mezi přední značky na trhu.

Nativia představuje výživu, která nezatěžuje organismus psa. Zaměření na vysokou kvalitu použitých surovin zabezpečuje celkový nadprůměrný výsledek a krok správným směrem ke zdravé výživě.

Vyberte si pro svého psího kamaráda to nejvhodnější krmivo – podívejte se na www.frodex.cz a určitě najdete co potřebujete!

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: