Nové byty Praha

Nové byty Praha nabízí komplexní přehled nabídky nových bytů, které jsou v Praze k dispozici na prodej. Na stránkách si můžete přehledně vybrat, o jaký typ bytu máte zájem. Vybírat můžete podle určité pražské lokality, nebo podle toho zdali je byt už dokončený, ve výstavbě nebo teprve ve fázi plánování.

Pokud hledáte nové byty, do kterých se můžete okamžitě nastěhovat, je zde pro Vás připravena sekce „Dokončené projekty“, kde můžete online vyplnit kontaktní formulář, a budou Vám zaslány podrobné informace o bytu, o který se zajímáte. Stránky nabízejí ke každému projektu fotogalerii, takže se může z pohodlí Vašeho počítače na vše dobře podívat. V sekci „Nové projekty“ zase naleznete nejnovější novostavby, které jsou na trhu k dispozici. A můžete být mezi prvními zájemci o úplně nové byty, čímž budete mít značnou výhodu při vybíraní bytu dle Vašich konkrétních požadavků na velikost, patro či orientaci. Jednoduše můžete také na stránkách filtrovat požadavky, které by měl Vámi vybraný byt splňovat, lze si vše vyfiltrovat i dle typu developerského projektu.

Server také doporučuje způsob, kterým lze získat jednoduše a především výhodně, hypotéku. Nabízí úrok za „velkoobchodní cenu“ a při zpracování hypotéky jedná dle Vašich časových možností a nijak Vás nelimituje. Už při prvním kontaktu se dozvíte veškeré podstatné informace a vy tedy nejen, že nemusíte obíhat všechny různé banky, ale nemusíte stále docházet na pobočku s dalšími a dalšími dokumenty. A vše si můžete lehce dopředu spočítat díky nabízené hypoteční kalkulačce.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: