Kvalitní deskovina z přírodní žuly

Pokud máte zájem o výrobu žulových produktů pro váš dům nebo domácnost jako je kuchyňská pracovní deska, vnitřní a venkovní parapet, schody, dlažba a obklad nebo třeba opékací kámen k přípravě pokrmů, potřebujete-li opravit Váš starý hrob nebo vyrobit nový, ať už se jedná o urnový hrob, jednohrob, dvojhrob, či o výměnu jednotlivých částí jako jsou rámy, zakrývací desky, nápisové desky, navštivtestránky firmy globgranit.cz, která se zabývá zpracováním přírodního žuly z celého světa.

Naše firma se zabývá zpracováním kamene od roku 1999 a díky mnohaletým zkušenostem, se stala tím pravým odborníkem na zpracování přírodního kamene se specializací na žulu a žulové výrobky. Spolupracujeme s mnoha architekty a designéry a snažíme se každému zákazníkovi nabídnout služby formou zakázkové výroby dle vlastních přání a požadavků.

Naše firma patří mezi specialisty na trhu ve zpracování a prodeji žulové deskoviny. Provozujeme velkoobchod a maloobchod s žulovými výrobky a žulovou deskovinou. Nabízíme Vám služby v oblasti jako je např. sušení a tvrzení kamene, zpracování žulových bloků, žulová deskovina, dodavatelské řezání deskoviny, zakázková výroba pro kamenictví. Příklad zakázkové výroby: výroba hrobů (urnový hrob, jednohrob, dvojhrob, hrobové části a elementy – rámy z leštěné žuly, žulový sokl, zakrývací deska, nápisová deska – pomník, písmo v libovolných velikostech a  ). Dále vyrábíme vnitřní a venkovní žulové parapety s různými druhy profilových hran, krbové žulové obložení a parapety, žulové schody i jednotlivé stupně, kuchyňské pracovní desky, koupelnové desky, žulové obklady a dlažby od 2cm.

Díky našemu strojnímu vybavení Vám dokážeme našim zákazníkům vyrobit jakoukoliv šířku a rozměr materiálu včetně povrchové úpravy. Na přání zákazníka lze desky nařezat na požadované rozměry, dodat desku oboustranně leštěnou nebo vyrobit desku hotovou včetně zaleštění hran a stran.

Pokud hledáte dodavatele a výrobce deskovky z přírodního kamene, který dbá na kvality svých výrobků, pro kterého je zákazník vždy na prvním místě a který ctí tradice, firma Globgranit je pro Vás nejlepší volbou.  Naše firma vyrábí deskovinu pouze z kvalitních materiálů z vlastního lomu a žul z celého světa, standardně máme v nabídce okolo 70-ti druhů žul. Žulové bloky dovážíme a sami zpracováváme v novém výrobním zařízení, na nejmodernějších strojích jako je SIMEC WIRE 70 (tři kusy na světě), SIMEC PILOT, CNC v pěti osách, apod. – více informací o zpracování najdete na našem webu www.globgranit.cz.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: