Profesionální právní překlad

Pokud hledáte kvalitní a stoprocentně správný právní překlad určitě navštivte stránky úřednípřeklad.cz, kde naleznete kompletní nabídku našich nabízených služeb v oblasti překladu a tlumočení. Právní překlady nabízíme k překladu do všech světových jazyků jako je angličtina, němčina, ruština, španělština, francouzština, italština, polština, maďarština, slovenština. Jsme schopni samozřejmě zajistit překlad i do méně používaných jazyků.

Nabízíme Vám právní překlady v oblasti právních smluv, jako jsou například nájemní smlouvy, nebo smlouvy o spolupráci. Dále pak právní překlady licenčních smluv, právní překlady zákonů ČR, právní překlady zákonů EU, právní překlady žalob pro soudní účely a mnoho dalších.

Úřední překlad vypadá tak, že originální dokument je neodlučitelně svázán s překladem a opatřen úřední doložkou, podpisem a pečetí překladatele. Nejčastěji je překlad vázán trikolórovou šňůrkou, ale může být také prošit sešívačkou. Soudní překlad je typ překladu dokumentu, který vyžadují zejména úřady (české i zahraniční) a jiné instituce.  Z toho důvodu, že by vázání překladu mělo být neodlučitelné, u některých důležitých dokumentů se doporučuje dodat místo originálního dokumentu jeho notářskou kopii. Pokud máte zájem o právní překlad od naší společnosti, určitě nás neváhejte kontaktovat.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: