Autopůjčovna Praha

Potřebujete nutně zapůjčit auto? Využijte možností, které nabízí autopůjčovna Praha sídlící v pražských Holešovicích. Kompletní vozový park je vybaven novými moderními auty, která si můžete zapůjčit v plné i nadstandardní výbavě, pro Vaše větší pohodlí mají automatickou převodovku. Naprostou samozřejmostí, kterou autopůjčovna poskytuje, je havarijní pojištění pojištění, neplatné samozřejmě pouze v případě řízení pod vlivem alkoholu.

Půjčovna aut má svůj vozový park vybaven auty různých značek ve všech kategoriích. Pokud máte zájem o standardní auto může Vám být k dispozici Volkswagen Golf V nebo Škoda Octavia, z prémiové třídy vozy Mercedes-Benz E class a Volvo XC90, pokud byste potřebovali auto z třídy business, můžete si zapůjčit auta Mercedes Benz S class a Volvo S80. Třídu travel zastupují minibusy Mercedes Viano nebo VW Caravelle. Na Váš komfort a pohodlí je myšleno jak ve vybavení vozů, tak i v poskytnutí kompletní podpory 24 hodin a 7 dní v týdnu. Samozřejmostí u všech aut, které nabízí půjčovna aut Praha je klimatizace, CD přehrávač, dálniční známka, automatická převodovka a vše, co se týká plné i nadstandardní výbavy vozů.

K zapůjčení auta stačí předložit pouze průkaz totožnosti, řidičský průkaz a složit zálohu, která se odvíjí podle typu a značky vozu. U zapůjčení vozu firmou je vyžadován při převzetí ještě výpis z obchodního rejstříku společnosti a plná moc jednatele. Při zapůjčení automobilu na více jak tři dny je Vám poskytnut bonus v podobě poskytnutí zdarma navigace a služby přistavení vozu na Vámi určené místo. Cena zapůjčení zahrnuje pojištění vozidla včetně asistenční služby, v případě potřeby náhradní vůz a platnou dálniční známku pro ČR.

 

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: