Půjčovna aut Praha

Nová a moderní vozidla má ve svém vozovém parku autopůjčovna Praha, potřebujete-li tedy zapůjčit automobil, neváhejte a učiňte tak. Všechny vozy jsou vybaveny automatickou převodovkou, klimatizací, dálniční známkou platnou pro ČR, CD přehrávačem a v případě zapůjčení na delší dobu než jsou tři dny také zdarma navigací. Auta jsou samozřejmě kompletně havarijně pojištěná. Automobil si můžete zapůjčit buď v plné nebo nadstandardní výbavě.

Vozový park, kterým autopůjčovna disponuje, nabízí široké spektrum značek a typů aut. Ze standardní třídy si můžete zapůjčit Volkswagen Golf nebo Škodu Octavii, z prémiové řady například Mercedes-Benz E a Volvo XC90. Pro zájemce o auta z vyšší třídy business jsou k dispozici auta Mercedes-Benz S a Volvo S80. Máte-li zájem o zapůjčení minibusy můžete si vybrat mezi Mercedesem Viano a VW Caravellle. Na všechna auta se můžete bez problému spolehnout a využít jejich služeb okamžitě.

Pro zapůjčení auta stačí předložit pouze průkaz totožnosti, řidičský průkaz a složit zálohu, která se odvíjí od typu a značky vozu. Při zapůjčení vozu firmou je vyžadován při převzetí ještě výpis z obchodního rejstříku společnosti a plná moc jednatele. Pokud si zapůjčíte automobil na delší dobu než jsou tři dny bude vůz zdarma přistaven přímo k Vám. Půjčovna aut Praha sídlící v pražských Holešovicích nabízí svým zákazníkům servis po 24 hodin denně a 7 dní v týdnu, můžete ji kontaktovat přes nonstop infolinku. V ceně pojištění je také zahrnutá asistenční služba a v případě jakéhokoliv problému je možno poskytnout vůz náhradní. Pojištění je neplatné pouze v případě řízení pod vlivem alkoholu.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: