Opravy nákladních vozidel a komunální techniky Pony car, s.r.o.

Nákladní vozidla musejí mnohdy na jeden zátah ujet tisíce kilometrů a tak je doslova nezbytné, aby byla v perfektním stavu. Chcete-li, aby bylo o vaše nákladní vozidla postaráno s profesionální péčí a individuálním přístupem současně, pak je svěřte servisu PONY CAR s.r.o. v Brně, který zajišťuje odborné opravy nákladních aut, opravy komunální techniky a speciálních nástaveb.

 

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Servis PONY CAR nabízí opravy nákladních aut v Brně již od roku 2003 a za tu dobu posbíral celou řadu zkušeností, které můžete prostřednictvím nás využít. Nezabýváme se pouze opravou nákladních vozů, ale také opravou vleků, návěsů, nástaveb, kontejnerů nebo komunální techniky. Mimoto nabízíme náhradní díly na Mercedes Benz – Actros, Atego a Axor, na vozy Magma a speciální nástavby M-U-T.

 

Snažíme se zajistit, aby byly naše služby opravdu komplexní, a proto v naší nabídce nechybí ani mytí nákladních aut či těžké stavební techniky, servis klimatizací, diagnostika řídících jednotek – motoru, převodovky, protiblokovacích systémů brzd ABS, EBS – výrobců WABCO, KNORR HALDEX, GRAU. Opravy a diagnostika vzduchového pérování ECAS a ECAS Trailer.

Tyto systémy se neustále zdokonalují, proto se naši zaměstnanci zúčastňují pravidelných školení, aby byli neustále informováni o všech novinkách v dané oblasti.

 

V našem servise samozřejmě poskytujeme i služby co se běžné údržby týče, takže vám rádi vyměníme olej, filtry, výfuk, nebo uděláme drobné opravy na počkání. S námi si můžete být jistí, že je vaše vozidlo v těch správných rukou. Opravy nákladních aut, opravy komunální techniky, komplexní servisní služby či odborný a vstřícný personál – to vše a mnohem více najdete v servise PONY CAR v Brně.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: