Hračky pro holky

Hračky pro děvčata jsou velice oblíbený artikl zastoupený na trhu. Jejich rozmanitost však není přece jen tak pestrá jakou tvoří hračky pro kluky. Je to dáno tím, že si děvčata hrají na menší počet povolování a jiné hry tvoří prakticky jenom napodobování domácích a mateřských činností jejich maminek. Nezanedbatelný je i fakt, že dívky dospívají dříve než kluci, a proto zatímco pro desetileté i starší kluky jsou stále vyráběny hračky úměrné jejich věku, jejich vrstevnicím už žádné určeny nejsou.

Jak je uvedeno výše, dívky si nejčastěji hrají tak, že napodobují maminčiny činnosti. Jedná se buď o maminčiny domácí práce, nebo o její mateřské povinnosti spojené s výchovou miminek a menších dětí.

S tímto je spojena obrovská nabídka panenek a hraček napodobujících miminka. Tyto hračky jsou v nejrůznějších cenových relacích odvíjejících se od úkonů, jež je schopna hračka vykonat. Od těch nejjednodušších hraček, které nejsou určeny k žádným úkonům až po ty nejkvalitnější a nejdražší, jež jsou schopny mnoha úkolů mnohdy dobře suplující skutečná miminka. Tyto hračky dokáží jíst a pokud nejsou dostatečně najedena začnou plakat, jsou schopny simulovat spánek, nebo dokáží i vylučovat. Navíc je k dostání mnoho různého příslušenství pro tyto hračky jako jsou oblečky, kočárky apod.

Profese, které holky napodobují jsou nejčastější prodavačka nebo lékařka a z těchto také existují hračky adekvátně odpovídající kopírovaným předmětům.

Fonetip s.r.o.

www.mrakyhracek.cz

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: