Aukro.be – online aukce

Aukro.be – online aukce

 

Aukro je nejúspěšnější aukční síní na českém internetu, která působí v celé střední Evropě. Počtem uživatelů i počtem vystaveného zboží již od samého počátku nemá tato skvělá aukční síň žádnou konkurenci. Aukro online aukce jsou výhodné jak pro ty kteří chtějí prodat své nevyužité věci nebo naopak levně dobré zboží nakoupit tak pro velkoobchodníky, kteří chtějí své zboží prodat!

Vlastní účet

Mít vlastní účet na Aukru vám přinese spoustu výhod, stačí si pouze zdarma založit účet. Po úplné aktivaci účtu můžete například zakládat vlastní aukce a získávat tak peníze za prodané věci, sledovat aukce ostatních uživatelů Aukra a samozřejmě také levně nakupovat.

Internetové aukce – novodobý fenomén

Aukce a jejich obdoba na internetu, tzv. online aukce patří mezi skvělé nové fenomény. Dá se na nich totiž koupit či prodat skoro všechno, ale pokud nevíte jak na to, je možné na aukci taky prodělat. A právě proto vznikla tato stránka – aby vám pomohla proniknout do všech tajů aukcí a objasnila vám, jak aukce fungují a jak co nejlépe v aukcích dražit.

Pokud potřebujete něco prodat a získat tak peníze, není lepšího způsobu než aukce online. Navíc Aukro má více než milion členů, takže snadno prodáte, pokud nabídnete dobrou cenu.

Čím více info tím lépe

Rozhodně doporučuji ke každé aukci přidat vlastní fotku a její zminimalizovanou verzi – přiláká to pozornost. Čím více fotek přidáte, tím lépe. Každá správná aukce by měla mít co nejkvalitnější fotky prodávaného předmětu. U drahého zboží to platí dvojnásob!

Aukro odměny

Aukční server Aukro.cz spustil nový věrnostní program pro uživatele, kteří realizují své aukce na www.Aukro.cz. Každý registrovaný uživatel totiž za své uskutečněné aukce (prodej či nákup zboží) získává body, za které si může vybrat odměny z katalogu Aukro. Přehled odměn je široký – od benefitů z oblasti elektra, krásy a zdraví, oblečení, domu a zahrady po sport atd.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: