Chytrá pěna ® jako dokonalé řešení tepelných izolací

Chcete už konečně efektivní izolaci? Řešení jsme našli za vás. Dokonalou izolaci zajistí speciální stříkané izolační pěny, které jsou konečně i na českém trhu…

 

Dokonalá teplená izolace

Dokonalou teplenou izolaci zajistí speciální stříkané izolační pěny Heatlok Soy® a SEALECTION® 500, které na český trh přináší společnost Chytrá pěna ® – Eko-izolace HS Group s.r.o. Společnost je licencovaný zástupce americko-kanadského konsorcia Demilec Group ® pro Českou republiku.

 

Jedinečné složení

Tajemství dokonalé izolace leží ve speciálním složení obou pěn. Heatlok Soy ® je nízkoexpanzní tvrdá izolační pěna, která obsahuje sójové oleje a recyklované plastové lahve a Sealection 500 ® je vysokoexpanzní měkká izolační pěna stříkaná na vodní bázi. Díky svému složení mají obě pěny jedinečné vlastnosti. Tepelná izolace v podobě chytré izolační pěny totiž dokonale přilne ke všem povrchům bez jakýchkoliv netěsností a tím zamezí nežádoucímu proudění vzduchu či vlhkosti. Izolace je tak dokonalá a s běžnými tepelnými izolacemi nesrovnatelná.

 

Kdekoliv budete chtít

Stříkané izolační pěny Heatlok Soy® a SEALECTION® 500 je možné použít kdekoliv jen budete chtít. Hodí se pro telenou izolaci obytných, komerčních i průmyslových objektů, včetně ekologických a energeticky úsporných staveb. Dají se použít na zateplení fasády, podkroví, šikmé nebo ploché střechy, podlahy, vnitřní stěny, základy. Hodí se i na zateplení bazénu!

 

Kdykoliv a velmi rychle

Běžné typy zateplování jsou zdlouhavé a málo efektivní. To se stříkanými pěnami Heatlok Soy® a SEALECTION® 500 rozhodně neplatí. Tepelná izolace chytrou pěnou zabere pouze jeden den a její aplikaci je možné provádět celoročně – bez ohledu na klimatické podmínky.

 

Objevte kouzlo Chytrá pěny ®. Více informací najdete na www.chytrapena.cz.

 

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: