Slovan ve finále bez Jass, Nelíbí očekává vybičováno atmosféru

S pokorou, zároveň však s velkým odhodláním hodlá vstoupit Slovan Bratislava do extraligového finále proti úřadujícímu mistrovi z Košic. Pro TASR to uvedl trenér “modrých” Jan Nelíbí, který si z prvních dvou duelů na ledě soupeře přeje alespoň jedno vítězství.

Bratislavané, kteří v semifinále porazili trenčínský Duklu hladce 4:0 na zápasy, si dopřáli dvoudenní odpočinek as tréninkem začali v pondělí. Připravovat budou do soboty, kdy se autobusem přesunou do Košic. Podle Nelíbí je v této fázi sezony možné už jen sázkové kanceláře jemné doladění formy a projetí si některých herních situací. “Věřím, že dosavadní výsledky nás povzbudily a budeme, řekl bych, správným finalistou. Samozřejmě soupeře jsme si rozebrali, víme co a jak. Košice jsou silné, máme pokoru, ale nejdeme do toho s nějakými obavami. Získali tři tituly v řadě , jsou favoritem, ale my chceme být tak dobří, aby byla nakonec radost na naší straně, “prohlásil s tím, že Slovan zřejmě i ve finále zůstane věrný ofenzivní taktice, která ho zdobila v dosavadním průběhu play off:” Musíme však být obezřetní, neboť Košice mají také kvalitní útok, možná nejlepší v celé extralize. Můžeme také očekávat vybičováno atmosféru, přece jen půjde o souboj metropolí Západu a Východu. Je jen na nás, abychom si udrželi týmovou morálku a ovládali se. Kdybychom se nechali zbytečně vylučovat , bylo by to špatné. ”

Slovan by se měl na košickém ledě představit téměř v plné síle, katalog stránek zdravotní problémy znemožní účast ve finále jen lotyšskému obránci Marisol Jass. Ostatní hráči jsou podle Nelíbí v pořádku a potřebují si jen doléčit drobné zranění. “Obránce Peter Frühauf utrpěl slabší otřes mozku, útočník Martin Bakoš má menší pohmožděniny. Doufáme, že s výjimkou Jass budou všichni hráči do prvního souboje v pořádku a že nastoupíme v optimální sestavě,” uvedl s tím, že při Jassovej absenci bude hrát Slovan na sedm obránců a zatím nevyužije služby Petra Trška. “Od druhého zápasu s Trenčínem jsme hráli na sedm obránců, dokázali jsme to točit a myslím, že není důvod do toho nějak zasahovat,” vysvětlil.

Nelíbí má před prvním dvojzápasu z hlediska cílů jasno – z Košic se nechce vracet s prázdnýma rukama. “Minimálně jednou bychom chtěli v Košicích zvítězit. Dvakrát přehrát by nebylo moc příjemné. Je to jen sport, ale v každém případě uděláme pro úspěch maximum,” prohlásil a dodal, že v brance bude stát určitě Branislav Konrád: “Braňo chytá výborně, není žádný důvod ke změně. Zatímco měl zdravotní problémy, úspěšně ho zastoupil Tomi Karhunen. Co se týče brankářské otázky, tam je to v pořádku. ”

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: