Odborník na úpravu vody v bazénech a jezírkách

Vzhledem k tomu, že firma PROXIM s.r.o., která letos slaví 20 let své existence, a se zabývá úpravou vody jak v bazénech, tak přírodních jezírkách, rozhodli se vytvořit svým rozsahem jedinečný projekt, kterým je web „Odborník na úpravu vody v bazénech a jezírkách“. Více na: www.peceovodu.cz

Právě informovanost a prohlubování znalostí v tomto oboru, přivedlo firmu PROXIM na myšlenku, že by bylo přínosem vytvořit prostor, kde by se všechny poznatky shromáždily na jednom místě. Stále je co objevovat a zkoumat nové technologie i trh s tímto segmentem, proto nazvali odborníkem Dr. Vodičku, který vás provede tímto webem a pokusí se zodpovědět všechny vaše otázky a problémy týkající se ošetření vody jak v bazénech, tak v přírodních jezírkách.

„Čím více prohlubujeme naše znalosti v oblastech úpravy vody, tím více máme pocit, že je stále co objevovat. Přesto, díky letitým zkušenostem jsme se rozhodli vytvořit prostor, kde budou soustředěny rady a návody pro úpravu vody v bazénech jak zahradních, tak veřejných, ve vířivkách a wellness, v jezírkách okrasných i koupacích.“ Říká k portálu majitel a ředitel rodinné firmy PROXIM, s.r.o. pan RNDr. Jan Kroupa, CSc.

 

 

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: