Osobní asistentka vše vyřídí. Spolehněte se.

Jste v neustálém pracovním vytížení, které Vám nedává prostor zařizovat si všechny schůzky, zvedat telefony, zajistit ubytování pro obchodní klienty, vyzvednout děti ze školky a ještě vést administrativu? Pohybujete se většinu dne mimo kancelář, a tak nemáte přístup k potřebným informacím nebo potřebujete narychlo změnit či dopsat pracovní dokumenty? Osobní asistentka poskytne servis, který Vám tyto a mnoho dalších každodenních pracovních i mimopracovních starostí vyřeší. Podívejte se, co všechno služba zahrnuje a jaké výhody z jejího využívání plynou. Již mnoho klientů z řad manažerů a obchodníků považují osobní asistentku za naprostou nutnost, která se postará o vynikající fungování krátkodobých i dlouhodobých pracovních plánů.

             Osobní asistentka – Ušetříte čas i peníze

První výhodou, kterou Vám osobní asistentka zajistí, je rozhodně získání více času na primární úkony Vaší profese. Již se nebudete muset zdržovat složitým běháním po úřadech a komunikací s českým byrokratickým aparátem. Již nikdy nebudete mít problémy vyřídit všechny důležité telefony a zvládnout dalších nespočet úkonů, které se k Vaší profesi přidružují. Ovšem osobní asistentka Vám ušetří nejen čas, ale také peníze. Jejich služeb totiž využíváte pouze v případě, kdy ji skutečně potřebujte. Neplaťte za služby stálé zaměstnankyně a neodvádějte za ni sociální a zdravotní pojištění. Ekonomická úspora je na straně asistentky, kterou si najímáte pouze, když ji potřebujete.

 

Ptáte se, proč je osobní asistentka nepostradatelná pro všechny úspěšné? Posuďte její profesní kvality a uvidíte. 

 

–        znalost cizích jazyků

–        příjemné vystupování

–        spolehlivost a flexibilita

–        vysoké pracovní nasazení

–        znalost administrativy

–        zajišťování dokumentů a smluv

–        rychlost vyřízení

–        krátkodobá i dlouhodobá spolupráce

–        profesní zkušenosti a praxe

                Osobní asistentka. Vyberte tu správnou.

Vaše osobní asistentka by měla naplňovat rámec dovedností, které jsme nastínili výše. Naprostou samozřejmostí by pak měla být profesionalita a dokonalá znalost českého prostředí. Vždy byste měli mít pocit, že pokud jí daný úkol svěříte, můžete si v diáři odškrtnout splněný bod, který bude proveden rychle a bezproblémově. Chcete-li dát konkrétní doporučení, kontaktujte Janu Švihlovou. Osobní asistentka,  Jana Švihlová, staví na špičkové práci a profesionálním přístupu. Výše zmíněné body pro ni nejsou pouhou frází, ale cílem. Proto se její portfolio plní renomovanými klienty, kteří si pochvalují skvěle odvedenou práci.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: