Prodlužování vlasů a řas

Chcete upraviť svoj vzhľad, aby vyzeral krásne, mlado a sviežo? Navštívte jeden zo salónov YES VIP, ktoré sú v Bratislave, Ostrave, Brne a Prahe. Ponúkajú mnoho služieb v oblasti skrášľovania, či už ide o predlžovanie vlasov, predĺženie rias, zahusťovanie vlasov či starostlivosť o telo.

Predĺženie vlasov pomocou metódy Hairdreams, ktorá je v salónoch využívaná, ponúka možnosti predĺženia ofiny, vytvorenia zaujímavého atypického účesu, predĺženie vlasov s veľmi jemnými prechodmi a spojmi, ktoré absolútne nie sú vidieť. Riešenie ponúka aj pre zákazníkov, ktorí majú problematické typy vlasov či lysinky. Metóda Hairdreams využíva špeciálne predlžovacie pásiky, ktoré sú vytvorené z ručne triedených vlasov s patentovaným systémom neviditeľných spojov. Vďaka skúsenostiam salónu a kvalite používanej metódy, dostáva každý zákazník na vlasové pramienky 18 mesačnú záruku. Predĺženie vlasov je úplne šetrné bez využitia chemikálii a vyžaduje minimálnu neskoršiu dennú údržbu a nijako nezaťažuje vlastné vlasy. YES VIP ponúka tiež možnosti úpravy a predlžovanie rias, ktoré je prevádzané metódou Luxus Lashes. Pri tejto metóde sú nové riasy pripájané starostlivo jedna po druhej na Vaše vlastné riasy. Môžete si vybrať zo širokej palety rôznych dĺžok a odleskov Vašich nových rias, ktoré Vám dodajú ten správny Vami žiadaný vzhľad.

Možnosť úpravy svojich vlasov a rias v dnešnej dobe využíva stále viac ľudí, a to na čele s poprednými slovenskými a českými celebritami ako sú Simona Krainová, Lucie Bílá, Halina Pawlowská, Eva Aichmajerová Decastelo, Vendula Svobodová, Jana Bobošíková, Petra Minářová, Eliška Bučková, Kateřina Hrachovcová Herčíková a ďalší. Prídite teda tiež vyskúšať, aké to je vyzerať ako filmová či televízna hviezda.

Půjčky bez registru ihned

Nebankovní
půjčky

Oddlužení

Půjčky bez potvrzení příjmu

Půjčky

Půjčky na směnku

Nebankovní
úvěry

Půjčky
ihned

Úvěry
a půjčky

Bankovní
půjčky

Půjčky online

Rychlé
půjčky

Překlenovací úvěry

Úvěry
bez prokazování příjmů

Půjčky pro nezaměstnané

Hotovostní
půjčky

Půjčky
bez ručitele

Soukromé půjčky

Půjčky
do 24 hodin

Půjčky bez prokazování příjmu

Draft finanční půjčky

Půjčky bez registru ihned

Nebankovní půjčky bez registru

Hypotéky a úvěry

Půjčky bez
poplatku

Inzerce Půjčky, úvěry, oddlužení

Půjčky od soukromých osob

Půjčky
na ruku

Půjčka bez doložení příjmu

Půjčka na
směnku ihned

Půjčka pro
studenty

Půjčka
bez registru a poplatku

Půjčka na auto

Půjčka na bydlení

Půjčka
pro každého

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: