soutěžte zdarma

Katalogsoutezi.cz

 

Vytvořily jste nějakou soutěž, kterou byste rádi propagovali, aby se dostala do podvědomí široké veřejnosti? V dané soutěži se hraje o hodnotné ceny a vy nechcete, aby přišly na zmar?

Potom čtete správně, protože nenajdete lepší místo na umístění Vašich soutěží než na naší stránce katalogsoutezi.cz

Vložení zdarma

Zapomeňte na vysoké poplatky na vložení vlastní inzerce se soutěží. Vše je zdarma, jediné co musíte udělat je vyplnit jednoduchý formulář, kde uvedete základní informace o soutěži.

Možnosti zvýraznění soutěže – nyní zdarma

Momentálně na stránce panuje mimořádná akce – pokud chcete zařídit přidání své soutěže mezi nejlepší, a tím získat mnohonásobně více soutěžících, tak je to velice snadné a nyní navíc zdarma. Jediné co musíte udělat je přidat odkaz na naše stránky katalogsoutezi.cz s textem “soutěže” na stránku soutěže na Vašem webu, a během krátké doby se Vaše soutěž bude objevovat mezi těmi nejlepšími.

Proč volit právě nás

Ano na internetu jistě naleznete mnohé jiné tipy a způsoby propagace, ovšem nikde se Vám nedostane takových výhod jako u nás, v níže uvedených bodech se Vás o tom pokusím přesvědčit:

  1. 1.     Zdarma – vložení „inzerátu (soutěže)“ je zcela zdarma a to včetně možnosti zvýraznění!

 

  1. 2.     Přehlednost – Naše internetová stránka je velmi stručná a přehledná, takže nebudete zbytečně plýtvat časem při hledání určité soutěže

 

 

  1. 3.     Rozmanitost – k dispozici je 10 kategorií přes elektroniku až po lupeny

 

  1. 4.     Jednoduché vložení – pokud zde budete chtít vložit soutěž, nemusíte se ani registrovat, vše co stačí udělat je vyplnit jednoduchý formulář, který Vám zabere asi 2 minuty

 

 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: