Potrestaný kapitán Plzně Horváth: Na chlapců jsem hrdý

Mise Viktorie Plzeň se v evropských pohárech definitivně skončila. Český mistr vypadl v šestnásťfinále Evropské ligy se Schalke 04. Na půdě předního bundesligistu sice senzačně dovedl zápas do prodloužení i bez vyloučeného betway bonus Bakos, avšak v něm už neodolal tlaku domácích a nakonec prohrál 3:1.

Potrestaný kapitán Plzně Pavel Horváth důležitý souboj neprožíval se svými spoluhráči, ale doma před televizorem. ,, Jsem hrdý na kluky, “řekl Horváth v rozhovoru pro Českou televizi. ,, Od 61. minuty, když chlapci hráli bez vyloučeného Bakos, podali skvělý výkon a dokázali vyrovnat. Kdyby se nezranil Vašek Procházka, tak si dovolím říct, betway bonus že by náporu domácích odolali. Bohužel nedopadlo to tak, jak jsme si všichni přáli. ”

Zkušeného záložníka mrzelo, že fotbalisté Plzně po rychlém prostředkům gólu ještě do přestávky nedokázali vyrovnat. Daniel Kolář ve velké šanci hlavičkoval pouze do tyče. ,, Už před zápasem jsem říkal, že musíme využívat šance. Ano, dostali jsme gól, to se může stát. Ale pak měl Kolář na hlavě vyrovnání, taková tutovka se musí využít, “myslí si Horváth.

Samozřejmě, Horvátha mrzelo zbytečné vyloučení Bakoš, který po úderu loktem musel po hodině hry předčasně odejít pod sprchy. Naopak vyzdvihl výkon Davida Limberský, mimochodem tento hráč ho zastoupil s betway bonuskapitánskou páskou. ,, Odehrál fantastický zápas. Dovolil si věci, které si dovoluje normálně. Byl příkladným kapitánem, “zdůraznil Horváth. Tažení Plzně evropskými sklenicemi zhodnotil lídr Viktorie pozitivně:,, Došli jsme tak daleko, že jsme o tom před třičtvrtě rokem nemohli ani snít. Mám pocit, že v odvetě se Schalke se dalo dosáhnout více, ale musíme být skromní. Získali jsme obrovské zkušenosti, které můžeme využít v dalších letech. ”

Půjčky bez registru ihned

Nebankovní
půjčky

Oddlužení

Půjčky bez potvrzení příjmu

Půjčky

Půjčky na směnku

Nebankovní
úvěry

Půjčky
ihned

Úvěry
a půjčky

Bankovní
půjčky

Půjčky online

Rychlé
půjčky

Překlenovací úvěry

Úvěry
bez prokazování příjmů

Půjčky pro nezaměstnané

Hotovostní
půjčky

Půjčky
bez ručitele

Soukromé půjčky

Půjčky
do 24 hodin

Půjčky bez prokazování příjmu

Draft finanční půjčky

Půjčky bez registru ihned

Nebankovní půjčky bez registru

Hypotéky a úvěry

Půjčky bez
poplatku

Inzerce Půjčky, úvěry, oddlužení

Půjčky od soukromých osob

Půjčky
na ruku

Půjčka bez doložení příjmu

Půjčka na
směnku ihned

Půjčka pro
studenty

Půjčka
bez registru a poplatku

Půjčka na auto

Půjčka na bydlení

Půjčka
pro každého

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: