Hračky pro holky

Hračky pro holky- představují menší nabídku zboží než hračky pro kluky. Důvodem jsou zažitá schémata doporučených hraček pro holky, kdy si holky hrají s panenkami nebo na maminku. Nanejvýš je ještě běžné vidět holčičí hračky napodobující domácí spotřebiče spojené s vařením nebo žehlením. Povolání, na která si holky hrají jsou nejčastěji prodavačka, lékařka, veterinářka nebo kosmetička či kadeřnice. Pro většinu z těchto povolání s výjimkou prodavačky se nevyrábějí žádné speciální hračky. Dívky si při napodobování profesí jako je kosmetičky nebo kadeřnice vystačí s maminčinou kosmetikou. Dalším povoláním na které si holky parádnice hrají je módní návrhářka nebo modelka a dívka si pak pomůže s matčinou garderobou.

Specializované hračky pro děvčata pak tvoří celé sady panenek. Pak lze vidět tu stejnou panenku mnohokrát jinak, dá se přikupovat šatník těchto panenek, jednotlivé doplňky a příslušenství, domácí mazlíčci nebo různý nábytek do domácnosti.

Další hračkou pro holky je hra na maminku. Pro tyto účely se vyrábí velké množství miminek v různých cenových relacích. Ty funkčně nejdokonalejší dokáží simulovat mnoho úkonů. Miminka dokáží plakat, pít nebo brečet. Dokonce mohou i čůrat, a dívky tak musí své panenky přebalovat. K dostání je množství příslušenství pro miminka jako jsou kočárky, lahve na pití pro miminka nebo kolébky a postýlky. Tyto doplňky dobře napodobují věci opravdu potřebné pro výchovu normálních dětí.

Fonetip s.r.o.

www.mrakyhracek.cz

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: