Prověřené nátěrové hmoty

Nátěrové hmoty na sincolor.cz to je pro Vás záruka kvality a nízkých cen. DCH – Sincolor, a.s. je tradiční český výrobce a dodavatel kvalitních barev laků a stavební chemie. Díky svým dlouholetým zkušenostem Vám nabízí pouze kvalitní a prověřené nátěrové hmoty.

Sincolor vám zaručí maximální kvalitu, prověřené zboží a hlavně kvalitní zákaznický servis. Pokud si nejste jistí, které nátěrové hmoty potřebujete, náš zaškolený tým Vám ochotně poradí.

Důležitým produktem pro naše zákazníky je epoxidová pryskyřice. Epoxidová pryskyřice je pryskyřice, která se vyrábí polykondenzací vícesytných fenolů s epoxidovou skupinou. Používá se hlavně díky své dobré přilnavosti a tvrdosti na výrobu lepidel a epoxidové laky.

Dále u nás seženete tekutý kov FixMetal. FixMetal Alu je víceúčelová dvousložková hmota obsahující kovová plniva a je vhodná pro opravu kovových výrobků, zejména pro opravy děr, výtluků a drobnějších defektů vzniklých při výrobě, zpracování nebo užívání ocelových výrobků.

Důležitá je i fermež, která je určená k napouštění dřeva, papíru, omítek a jiných savých povrchů. Chrání dřevo před napadením dřevokaznými houbami a mikroorganismy.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: