Kvalitní překlady pro každého

Pokud hledáte kvalitní a přesný překlad pro Vaše písemnosti, určitě se podívejte na nabídku služeb firmy Globtran.cz, která se překlady zabývá již dlouho a může Vám, tudíž nabídnou jen kvalitní a prověřené služby. Firma Globtran nabízí překlady jak obecné, odborné, ekonomické, i se soudním ověřením.

Nabízíme Vám právní překlady v oblasti právních smluv, jako jsou například nájemní smlouvy, nebo smlouvy o spolupráci. Dále pak právní překlady licenčních smluv, právní překlad zákonů ČR, právní překlady zákonů EU, právní překlady žalob pro soudní účely a mnoho dalších.

Všechny typy dokumentace vyhotovujeme s grafickým zpracováním jako v originále. Snažíme se také urychlit dobu překladu, abyste měli potřebné dokumenty co nejdříve u sebe.

Překlady nabízí firma Globtran do všech světových jazyků jako je angličtina, němčina, ruština, španělština, francouzština, italština, polština, maďarština, slovenština, také jsme schopni zajistit právní překlady i pro další jazyky.

Našim klientům je zárukou, že pro ně neustále zvyšujeme kvalitu námi poskytovaných služeb. Pokud si pro svůj překlad vyberete právě naší firmu, věříme, že budete stoprocentně spokojeni.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: