výroba e-shopu

TipCen.cz a Seznamshopu.cz

Často kupujete na internetu zboží a rádi byste ho koupili co možná nejlevněji při zachování vysoké kvality? Ovšem máte strach z neznámých a neověřených e-shopů, kde se dané zboží nabízí o mnoho levněji? Chcete porovnat cenu daného zboží s více obchody?

 

TipCen.cz

TipCen.cz je cenový srovnávač zboží. Vysoká rychlost vyhledávání a maximální relevance nalezených produktů je alfou-omegou naší služby.

Na našem srovnávači je zboží tříděno do jednotlivých kategorií pro tu nejsnažší orientaci. Stačí zadat název zboží, které hledáte, porovnat ceny, přečíst si recenze na daný obchod a už jen čekat na zakoupené zboží.

Recenze internetových obchodů

Služba TipCen.cz navíc umožňuje uživatelům hodnotit obchody přímo kupujícími, kteří tak mohou spolehlivý obchod doporučit či ostatní zájemce před koupí v nekorektním obchodě varovat.

Certifikát kvality

Nejspolehlivější obchody za splnění přísných kritérií mohou získat certifikát kvality TipShop udílený službou TipCen.cz.

Katalog internetových obchodů

Pokud chcete vyhledávat zboží již v předem vyhlídnutém internetovém obchodu můžete využít služby internetové stránky Seznamshopu.cz.

SeznamShopů.cz je katalog internetových obchodů. Jedná se o seznam kvalitních a prověřených internetových obchodů na českém trhu. Všechny údaje zaregistrovaných internetových obchodů jsou pravidelně prověřovány, je tak zaručena jejich aktuálnost. Potencionální kupující se tak nemusí bát, že za své peníze neuvidí zakoupené produkty.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: